Masajul erotic, senzual si tantric

Masajul erotic este o modalitate din ce in ce mai folosita in scopul relaxarii absolute. Acest tip de masaj nu are nicio legatura cu masajul normal deoarece menirea lui este de a starni pasiunea si de a trezi cele mai nebanuite simturi. Persoana care apeleaza la masaj erotic are parte de o explozie de senzatii intense, din cap pana in picioare.

Masajul senzual sau erotic trebuie sa fie facut intr-o atmosfera cat mai placuta, mai relaxanta si mai intima. Din acest motiv, saloanele celebre din Romania, precum salonul de masaj erotic Artemis din Bucuresti, pun la dispozitie tot felul de lucruri care sa asigure relaxarea absoluta. Locatia, temperatura camerei, muzica, lumanarile si betisoarele parfumate, uleiurile – toate au un rol foarte important in obtinerea unui masaj senzual de calitate.

In timpul masajului erotic se folosesc produse de calitate care asigura relaxarea intregului corp. Trebuie sa stii ca masajul erotic este sinonim cu uleiul de masaj usor, parfumat si cu aroma afrodisiaca. Se folosesc periile moi pentru spate, cremele cu efect relaxant si petalele parfumate.

Masajul tantric

Masajul tantric este foarte special deoarece nu se aseamana cu masajul erotic. Totusi, acest tip de masaj nu poate fi facut in orice loc deoarece necesita o anumita „pregatire”. Masajul tantric trebuie sa fie facut de catre o persoana care stapaneste foarte bine principiile Tantra si cele ale meditatiei. Sesiunea de masaj trebuie sa inceapa cu ritualurile tantrice si cu o etapa de meditatie pentru concentrarea pe Chakre si legatura spirituala cu intregul univers. Acest tip de masaj nu are menirea de a lucra muschii sau de a alunga oboseala, ci de a trezi energia mistica si de a aduce spiritul si corpul in armonie cu universul.

Exista o muzica speciala care se recomanda pentru acest tip de masaj, care impreuna cu luminile folosite si cu lovituri moi si senzuale, canalizeaza energia si cresc sensibilitatea corpului la o realitate paralela. Sunt necesare foarte multe cunostinte legate de organele intime si o arta a masajului desavarsita. Nu se folosesc uleiuri aromate pentru a nu distrage atentia catre lucrurile pamantesti.

Masajul tantric este foarte benefic pentru sanatate si energizeaza in mod pozitiv corpul. In aceeasi masura, acest tip de masaj este foarte bun deoarece ajuta la vindecarea rapida a diferitelor afectiuni sau probleme de sanatate. Cuplurile folosesc aceasta tehnica de relaxare, deoarece astfel pot stabili legaturi emotionale puternice si isi pot consolida dragostea, afectiunea si increderea.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *