Adevaruri legate de viata care te vor face sa te simti mai bine

Chiar invatam despre adevarurile vietii pe masura ce crestem? Crestem vreodata in adevaratul sens al cuvantului? Exista o gramada de lucruri care ne stau in cale si ne impiedica in aceasta viata. Suntem conditionati de familie, educatie, religie si de societate. Cu totii ne spun ceea ce ar trebui sa facem, cum ar trebui sa aratam si chiar si ce anume ar trebui sa gandim!

Esti constient ca perfectiunea nu exista

Parintii, guvernele, scolile si companiile impun niste standarde inalte. Nu este nimic in regula cu acestea. A avea idealuri marete spre care vrei sa aderi este ceva grozav; insa niciodata sa nu te astepti la prefectiune, pentru ca perfectiunea este doar o iluzie. Recunoaste-ti limitele si incearca sa lucrezi la a-ti corecta defectele.

Esti constient ca vei face si greseli in viata

Da, vei ajunge sa o dai in bara, vei face gafe si vei mai fi si mustrat pentru asta. Cel mai rau lucru pe care il poti face este de a le acoperi, de a da vina pe altii sau doar vei sta acolo ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Toate acestea sunt niste miscari proaste doar si nu te vor ajuta deloc. In schimb, cere-ti scuze daca cineva a fost ranit sau i-au fost provocate neplaceri intr-un anumit fel. Fa o promisiune ca totul va fi mai bine data viitoare. A invata din greseli este o abilitate esentiala care tine de viata.

Trebuie sa faci ceva

Multi oameni sunt mandri de faptul ca au devenit niste fiinte atat de minunate si capabile. Ei se lauda cu faptul ca sunt plini de compasiune, sinceri si amabili. Insa daca nu demonstreaza aceste lucruri facand ceva in natura sa demonstreze asta, ei devin in ochii celorlalti niste falsuri si niste ratati. Acestia vor trebui sa se ridice si sa isi arate calitatile, altfel vor fi pusi pe liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *