Trucuri pentru a fi un fotograf excelent

Invata sa faci fotografii care sa arate profesional atat incarcate pe Facebook, cat si trimise pe la cei dragi pe post de felicitari sau vederi; acesta va fi un mare atu al tau pentru care prietenii si familia te vor invidia.

Uita de gandul pe care il aveai de a cumpara o camera scumpa sau un obiectiv mare; in loc de asta, invata sa faci poze grozave cu ajutorul trucurilor de la experti.

Odata ce ai prins smecheria, poti incepe sa strangi banuti pentru acea camera foto digitala pe care ti-o doresti atat de mult. Urmand sfaturile din acest articol vei trece de la a fi un amator in ale fotografiei la un expert capabil de a da si sfaturi.

Identifica ce se vrea a fi partea centrala a fotografiei

Avem ca exemplu un cadru apropiat cu un cuplu: decide inainte de a face fotografia pe ce ar trebui sa se focuseze aceasta. Care este fotografia in sine? Este o fotografie a iubitei tale? Este o fotografie cu voi doi impreuna?

Trebuie sa fie usor pentru cineva atunci cand priveste o fotografie sa-si dea seama care este subiectul acesteia. Nu trebuie sa faci greseala de a surprinde in poza prea multe elemente, pentru ca altfel atentia va fi concentrata pe altceva decat subiectul principal al acesteia.

Umple cadrul

Cea mai buna solutie de a  spune o poveste printr-o fotografie este axata pe acel ceva din ea, pentru ca acel ceva devine centrul atentiei. Este o greseala comuna de a incerca sa surprinzi mult prea multe lucruri intr-o singura fotografie.

In cele din urma, ceea ce obtinem nu este altceva decat o sumedenie de lucruri care sunt acolo in poza dar nu este nici un element central care sa ne spuna ceva anume. Atunci cand ne indoim de faptul daca un element ar trebui sau n-ar trebui sa apara intr-o poza, mai bine elimina-l din start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *