Cum te ajuta gama de termostate inteligente sa imbunatatesti confortul din casa ta

gama de termostate inteligente

Dupa cum bine putem observa, tehnologiile avanseaza de la o zi la alta, iar noi parca nu suntem in masura sa tinem pasul cu acestea asa cum se cuvine. Toate dispozitivele recent aparute pe piata sunt concepute pentru a ne ajuta sa ducem un stil de viata mai relaxant si mai lipsit de griji. Gama de termostate inteligente, de exemplu, reprezinta din punctul meu de vedere o inventie in care am investit si care mi-a adus uimitoare beneficii.

gama de termostate inteligente

Nimic nu e mai important pentru noi oamenii, decat sa stim ca atunci cand ne intoarcem acasa de la serviciu, ne asteapta acasa familia, un ambient placut si o temperatura deosebit de placuta. Din punctul meu de vedere, pe langa persoanele dragi mie, cu care locuiesc, cel care face minuni in casa mea este chiar termostatul pe care l-am cumparat in noiembrie de la saluscontrols.ro.

Costurile au scazut cu 30% in aceasta iarna – afla cum!

Pe de-o parte asteptam cu nerabdare iarna datorita Craciunului, insa pe de alta parte, ne reamintim cat de mari au fost costurile din anul precedent. Aceleasi ganduri, idei si temeri le aveam si eu, pana sa imi achizitionez un termostat ambiental. Din punctul meu de vedere, aceasta investitie merita sa fie facuta de fiecare dintre noi. Indiferent ca stai la bloc sau la casa, avantajele acestuia isi fac rapid simtita prezenta.

Am luat decizia de a investi intr-un termostat datorita faptului ca un prieten apropiat m-a sfatuit in acest sens si stia ca ma plang de costurile mari pe care le aveam in fiecare iarna si ca totodata duceam lipsa unui confort deplin in casa mea. El deja isi achizitionase unul de la saluscontrols.ro si era pe deplin multumit. Astfel, m-am documentat cateva zile, dupa care am luat decizia de a investi si eu intr-un termostat intelient.

Pretul unui astfel de dispozitiv nu este foarte mare, insa difera in functie de cat de multe „stie” sa faca. Eu nu mi l-am cumparat nici pe cel mai modern, insa nici pe cel caruia deja „i-a trecut vremea”. Ce-i drept, am avut grija sa fac o investitie asa cum se cuvine si sa nu o regret mai apoi.

Totusi, iata cum m-a ajutat acest termostat sa reduc costurile cu 30% in aceasta iarna:

  • Mi-am achizitionat un termostat ce poate fi controlat prin internet, asadar, atunci cand nu era nimeni acasa, opream caldura, iar cand deja ma apropiam de casa, il reporneam cu ajutorul smartphone-ului meu. Astfel, nu se mai risipea energie atunci cand nu era nimeni acasa, care sa se bucure de ea.
  • Trebuie sa recunosc faptul ca inainte era in locuinta mea ba prea cald, ba prea frig. Acum, de cand am termostatul, reusesc sa mentin o temperatura constanta si prielnica, atat pentru mine si partenera, cat si pentru copii.

Totusi, pe langa faptul ca am facut economii de pana la 30%, am avut ocazia sa traim si intr-un confort mai mare. De altfel, drept dovada, copiii mei nu au mai racit in acest sezon, intocmai pentru ca in casa nu a mai fost atat de racoare sau atat de cald, incat sa transpire mereu. Astfel, controlez temperatura din interior in functie de preferintele noastre: ziua optam pentru o temperatura, iar noaptea pentru una diferita. In caz ca nu stiai, setarile pot fi facute in functie de ore sau chiar si de zile, tocmai ca tu sa ai parte de un confort ideal.

Asadar, investeste intr-un termostat inteligent si vei vedea cum viata ta va prinde o alta culoare. Vei veni acasa cu mult mai mult drag decat o faceai deja inainte. Asigura-ti, atat tie, cat si familiei tale, un mediu prielnic si deosebit de primitor. O gama de termostate inteligente iti poate schimba viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *