Viitoare gadgeturi cool de la Google

Realitatea virtuala are un moment de revenire brusc(achizitiile Facebook de Oculus VR). Insa, in timp ce aceasta este mult mai buna decat versiunea de la inceputul anilor nouazeci a realitatii virtuale(VR), este si probabil sa fie mult mai scumpa, Cardboard VR Viewer care a fost prezentat in cadrul unei conferinte de catre Google poate fi realizat si acasa cu ajutorul cartonului, lentilelor, Velcro, unui mahnet si a altor cateva elemente mai putin scumpe care sunt disponibile in mediul online(sau in propriul garaj).

Cardboard este un aparat prin care se poate privi de tip DIY ce contine lentile biconvexe si un slot care permite smartphone-ului tau sa se mentina in modul peisaj. Apoi, incarca pur si simplu aplicatia de Android de carton, ce afiseaza filmari care se transforma in VR atunci cand privesti prin ochelari. Potrivit cu dezvoltatorii Cardboard, tehnologia poate fi folosita pentru orice incepand de la simple jocuri si tururi virtuale de muzee, si pana la a trai la maxim jocurile de noroc.

Ia in considerare check-inul la hoteluri din lista  ta de aplicatii si meniurile vocale care fac sa fie atat de posibil sa nu mai trebuiasca sa vorbesti vreodata cu vreo fiinta umana. In aceeasi zi, aplicatia de rezervari de hoteluri HotelTonight este gata sa actualizeze aplicatia sa de Android cu Express Check In, ceea ce te poate ajuta sa gasesti, sa rezervi, sa platesti si sa faci check-inul pentru un hotel cu doar cateva atingeri de ecran.

Aceasta caracteristica exista deja pe dizpozitivele iOS, insa versiunea Android va avea o functie diferita si in plus: multumita tehnologiei „near-field communication (NFC)”, smartphone-ul tau cu Android va fi capabil pana sa si descuie usi de la camerele de hotel unde vrei sa te cazezi. Dupa ce un cod de permisiune este trimis catre telefonul tau, doar trebuie sa atingi usor usa si vei fi inauntru in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *