Unde pot merge pensionarii

Belize: o imagine a perfectiunii plajelor de pretutindeni

In timp ce Belize este foarte cunoscut pentru turism, asta nu inseamna ca traiul acolo este scump. De fapt, este oricum doar asa nu. Aceasta natiune Caribbeana se afla printre cele mai ieftine din zona, iar  Ambergris Caye este un loc grozav pentru a te bucura de nisip.

In timp ce este usor sa devii un rezident local, sistemul de sanatate nu este tocmai cel mai bun de pe lista. Oricum, acesta este un loc potrivit pentru pensionarii care cauta o zona de pensionare linistita si potrivita cu bugetul lor.

Thailanda: o locatie permisibila si confortabila

Multumita costurilor de trai relativ scazute, Thailanda este o zona populara pentru cei care vor sa isi petreaca perioada pensionarii peste hotare. Chiria lunara ar putea sa te coste destul de putin si ai putea trai ca un rege mai mult ca sigur.

Si mai bine de atat, asigurarile de sanatate sunt atat de ieftine incat americanii si canadienii au nevoie de asigurare ca sa isi poata acoperi costurile. Mai mult de atat, serviciile sunt rapide si profesionale.

Spania: un taram minune al sanatatii

Spania este o locatie fantastica pentru un trai european ieftin. Valencia dispune de nenumarate case si apartamente care pot fi achizitionate pentru mai putin de 200,000$, insa poti inchiria un apartament de doua camere in centrul orasului pentru mai putin de 780$ pe luna.

Cel mai mare inconvenient este faptul ca aceasta tara ofera asigurari de sanatate publica gratuite, asigurandu-ti ingrijire de sanatate la preturi mai mici decat ale altor tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *