Unde ne cazam cand mergem in vacante?

vacanta

Daca doriti ca impreuna cu familia, cu prietenii sau de unul singur sa porniti intr-o calatorie, trebuie sa acordati o atentie deosebita locului cazarii, dar si alegerii zonei in care vreti sa mergeti. Daca este frig si nu puteti sa va odihniti pe timp de noapte intr-un cort, sau pur si simplu nu va face placere acest lucru, atunci cel mai probabil veti opta pentru cazarea la un hotel, motel, pensiune, cabana sau apartamente si garsoniere in regim hotelier.

Mergem in vacanta pentru a ne distra, a ne relaxa si a ne deconecta complet de grijile de acasa, iar pentru ca acest lucru sa fie facut posibil, este necesar sa va documentati foarte bine inainte cu privire la atractiile turistice din apropiere si la serviciile cazarii.

De ce as opta pentru un apartament in regim hotelierapartamente

Datorita faptului ca sunt o fire extrem de deschisa careia ii place sa calatoreasca alaturi de un grup mare de persoane, am realizat cu timpul ca alegea cea mai potrivita o reprezinta cazarea intr-un apartament sau o garsoniera in regim hotelier. Acest lucru l-am descoperit accesand pagina apartamente-regimhotelier.ro si m-a facut totodata sa realizez cat beneficii aduce turistilor. Iata care consider ca sunt cele mai mari avantaje ale acestei alegeri:

 • Pretul este mult mai avantajos comparativ cu cel de la hoteluri sau pensiuni, chiar daca serviciile sunt intr-o oarecare masura similare.
 • In cele mai multe cazuri aceste garsoniere si apartamente se afla in zonele centrale ale orasului pe care il vizitati. In acest fel va veti putea bucura de zonele turistice cele mai atractive de care beneficiaza locul in care ati ales sa va petreceti vacanta. apartament
 • Majoritatea companiilor care se ocupa de acest gen de cazare, ofera totodata si o multitudine de reduceri. Spre exemplu, unele firme fac reduceri considerabile turistilor care petrec un numar mai insemnat de zile in apartamentul sau garsoniera lor, adica daca pentru o zi ati plati 30 de euro, pentru patru zile ati plati doar 100 de euro.
 • Un alt avantaj extrem de important il presupune intimitatea. In cazul in care optati pentru o astfel de cazare, va veti simti ca acasa, caci nimeni nu va va deranja.intimitate
 • Bucatariile sunt foarte bine utilate incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, frigider si pana la filtru de cafea. De aceste lucruri „chiriasii” vor putea beneficia in orice moment al zilei sau al noptii si la orice ora.bucatarie utilata
 • Contra cost poti solicita o serie de dotari suplimentare atat pentru bucatarie, baie, dormitor, cat si pentru sufragerie.
 • Persoanele care vor sa fie cazate o perioada mai lunga de timp, au posibilitatea de a solicita o menajera care sa aiba grija ca toate lucrurile sa fie unde trebuie.
 • In ziua de azi toate aceste apartamente si garsoniere in regim hotelier beneficiaza de noile tehnologii precum dvd-playere, aer conditionat, telefon si wireless gratuit.tehnologie
 • Clientii isi pot alege apartamentul in functie de zona de interes.
 • Spre deosebire de cazarea la un hotel, cea intr-un apartament in regim hotelier permite instalarea unui numar mai insemnat de persoane.
 • Costul inchirierii nu va fi facut in functie de numarul persoanelor, ci in functie de utilitatile si numarul incaperilor pe care locuinta vi le ofera.bani

Toate fiind spuse, daca doriti sa porniti intr-o vacanta care sa va ofere o cazare mai intima si mai putin costisitoare, trebuie sa tineti cont de serviciile pe care vi le ofera apartamentele si garsonierele in regim hotelier. Nu uitati motivele pentru care porniti intr-o calatorie: sa vizitati locuri noi, sa fiti inconjurat de oameni dragi, sa mancati bine si sa va simtiti la fel de liberi ca acasa.

Blogger: Cerasela S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *