Tu stii cum sa-ti ingrijesti corect albinele? Descopera secretele de la Apis Donau

apis-donau.ro

Apicultura poate aduce satisfactii atat de ordin financiar cat si la nivel de hobby sau pasiune. Nu exista multumire mai mare pentru un apicultor decat sa isi vada roiul infloritor, plin de viata si productiv. Cu toate acestea, nu multi stiu cum sa ingrijeasca in mod corect stupinele, insa pot apela la specialisti cu experienta in domeniu.

In acest mod s-a infiintat Apis Donau, o echipa de profesionisti care ajuta apicultori din intreaga Romanie si furnizeaza doritorilor produse apicole de cea mai buna calitate de peste 4 generatii. Experienta acumulata de-a lungul timpului si calatoriile in interes de cercetare efectuate la stupine din strainatate recomanda astfel oricui solutiile oferite de Apis Donau.

Indiferent daca se cauta produse apicole de cea mai buna calitate, ori sfaturi cu privire la cresterea si dezvoltarea roiurilor si matcilor, la Apis Donau pot fi regasite cele mai bune recomandari de fiecare data. Site-ul oficial apis-donau.ro include atat miere, faguri, ceara, polen si alte produse apicole, cat si matci si roiuri atent selectionate, alaturi de recomandarile oferite pe blogul oficial.

Odata ce se cumpara matci selectionate din cele mai cunoscute si prolifice rase, trebuie stiut si modul lor de imperechere, ori alte recomandari cu privire la cresterea si ingrijirea lor. Sunt numerosi cei care vand matci Buckfast – spre exemplu – fara a oferi recomandarile necesare cu privire la ingrijirea lor. Apis Donau se preocupa insa si de acest lucru, explicand procesul de imperechere controlata pana in cele mai mici detalii.

De asemenea, in cadrul aceluiasi blog, se explica si ce inseamna „roiul la pachet” – unul din cele mai moderne si igienice moduri de a achizitiona albine. In acest fel, orice apicultor, chiar si incepator, poate sa aiba parte de reusita formarii unei familii de albine care sa ofere o productie eficienta.

Alte sfaturi utile se regasesc in acelasi site, cu privire la iernarea roiurilor printr-o metoda speciala – depozitarea in stupi multietajati, destinati gazduirii familiilor puternice de albine. Strategiile anti-acarieni, recomandarile cu privire la ingrijirea roiurilor, dar si produse apicole diverse pot fi de asemenea regasite in cadrul site-ului apis-donau.ro.

Un ajutor pentru orice apicultor – cum bine spunea titlul unui comunicat de presa tot despre ei, Apis Donau reprezinta un ajutor ideal pentru pasionatii de apicultura de orice nivel. Chiar daca esti la inceput si trebuie sa incepi de la zero, chiar daca esti apicultor profesionist si ai nevoie de recomandari, chiar daca esti un simplu consumator si cauti produse apicole de cea mai buna calitate, la Apis Donau le poti gasi. Personal m-am convins de acest lucru, altfel nu recomandam la randul meu.

 

Comentarii

  1. […] Cresterea albinelor intr-un mediu ecologic, unde nu sunt supuse culturilor degradate, a produselor chimice si a radiatiilor nu poate modifica structura genetica a roiurilor de albine, astfel incat acestea sa se bucure de o dezvoltare constanta. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *