Trucuri pentru ingrijirea pielii. Remedii homeopate cu succes

homeopatie

Homeopatia foloseste substante naturale, care, in doze puternice, dar sigure, vindeca organismul, prin eliminarea simptomelor, a reactiilor si a cauzelor interne de rea functionare a organismului, mai ales atunci cand se impune eliminarea unei afectiuni sau tratarea unei boli cu persistenta de durata.

Atunci cand sistemul imunitar este slab, iar organismul nu se poate vindeca de la sine, este necesar ca acesta sa fie stimulat cu ajutorul medicamentelor homeopate. Aceste medicamente contin substante puternice, capabile de a stimula sistemul imunitar, in ideea de a elimina ceea ce este daunator.

Pe ce tip de sistem intern functioneaza homeopatia?

Homeopatia poate functiona pe cele 12 sisteme ale organismului si anume: sistemul nervos, sistemul limfatic, sistemul reproductiv, sistemul respirator, sistemul digestiv, sistemul endocrin, sistemul circulator, sistemul cutanat, sistemul urinal, cel osos, imunitar si cel renal.

Sursa: commons.wikimedia.org

Pentru ca un remediu homeopatic necesita frecventa in timpul tratamentului, se impune monitorizarea eficienta de catre un medic specialist, ceea ce face ca recuperarea sa fie rapida in cele mai multe cazuri.

Doctor Firuti, unul din cei mai cunoscuti medici de homeopatie din Romania afirma ca unele boli cronice necesita remedii indelungate, tocmai pentru ca organismul are nevoie de timp pentru a elimina medicamentatia din sange inserata pana la diagnosticul anterior, dar si pentru a suprima simptomele care pot aparea in urma stoparii medicamentatiei.

Sursa: holistichomeocare.in

Remedii homeopate pentru o piele naturala

Pentru ca ingrijirea fata de sistemul cutanat inseamna o ingrijire adecvata a pielii, unele femei apeleaza la un medic homeopat bun menit sa ofere cele mai bune solutii si planuri de tratament in cazul simptomelor resimtite.

Sursa: www.womenshealthmag.com

Consultatiile la distanta reprezinta unul dintre mijloacele prin care unul dintre cei mai buni medici homeopati din Romania poate oferi ingrijire pacientilor, tarife acceptabile pentru majoritatea dintre noi. De aceea, nu de curand am aflat ca Dr. Firuti ofera posibilitatea de a oferi sprijin homeopat prin email, Skype sau contact telefonic.

Am aflat de remedii naturale pentru pielea acneica, cu sebum, dar si cea uscata! Ti le spun in cele ce urmeaza.

  • Tratament cu miere pentru pielea acneica. Pacientul trebuie sa urmeze aceasta reteta pentru a reda structura tipului de piele, prin utilizarea ingredientelor: 3 linguri de smantana proaspata si un sfert de avocado, urmat de o lingura de miele. Amestecarea intr-un blender si obtinerea unui pireu inseamna o crema buna. Aceasta se aplica pe fata si se lasa la actionat cel putin o ora, dupa care se clateste cu apa calda.

    Sursa: www.stylecraze.com
  • Pielea lipsita de stralucire necesita un tratament de aplicare cu busuioc. Este nevoie de frunze uscate de busuioc si de apa calda. Se macina frunzele de busuioc si se amesteca cu apa fierbinte, care, dupa racire se aplica pe fata, cu ajutorul unui pulverizator. Aplicarea zilnica, inainte de machiere este indicata.

Eliminarea simptomelor de fobie si a bolilor psihice

Terapia psihosenzoriala este terapia indicata in cazul bolilor psihice, dar si a celor de tin de fobiile umane. Poate ca unora le este frica de inaltime, altora de paianjeni, altora de apa, dar, in oricare dintre aceste cazuri se impune si eliminarea emotiilor negative printre care si furia, stresul, frica, durerile de cap, durerile post-traumatice, simptome care necesita consultatii si tratamente homeopate.

Sursa: umatter.uno

Pentru oricare dintre aceste boli, dr. Firuti poate recomanda un remediu homeopat, axat pe ceea ce trebuie sa indeplineasca pacientul in vederea binefacerii sale. Extrem de util este si modalitatea prin care aceste tratamente se aplica, ceea ce inseamna o doza mica de tratament, pe o perioada indelungata, insa cu reusite remarcabile.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *