Tot ce trebuie sa stii despre concediul de vara!

Vara. Este cel mai frumos sezon din viata ta si probabil cel mai fain anotimp din intregul an. Asta se aplica si la mine personal. Fiind nascuta in timpul verii, am ajuns sa ador acest anotimp minunat si ofertant. Pana la urma, pentru cei care studiaza, cele trei luni de libertate, de soare, de responsabilitati limitate, in care mereu simti ca totul este posibil si ca orice iti este permis.

Este sezonul porumbului fiert si copt, si a pepenelui verde si proaspat. Este vorba despre intalnirile cu salvamari si cu baieti care se dau cu skate-ul. Este sezonul costumelor de baie ude si a rochitelor lungi si inflorate. Este vorba despre a traversa mari si de a escalada munti. Este vorba despre sentimentul de a te simti invincibil si de a crede in magia care nu este numai in carti.

Din pacate, aceste senzatii si aceste timpuri minunate nu vor trece mai departe de viata de facultate. Odata ce iti vei gasi de munca si vei incepe sa lucrezi, viata de adult cu grijile si asigurarile ei de sanatate isi va face aparitia.

Vara nu va mai fi nimic altceva decat cateva luni bune pe an in care iti vei putea lua poate vreo doua saptamani de concediu, in rest privind de la birou pe geam cum altii se bucura de ea din plin si doar visand la cat de bine te-ai fi putut bronza undeva la ora 12, cand tu esti inca la munca.

Cu acestea toate in minte, vacanta din timpul anilor de facultate trebuie traita din plin, trebuie sa te bucuri de fiecare moment. Mai ai  parte de doar cateva veri calde si frumoase inainte ca aceste trei luni de plina incantare si fara nicio responsabilitate sa ramana o amintire indepartata, la fel ca si bronzul tau care scade treptat.

Comentarii

  1. Cristi spune:

    Abia astept sa vina vara din nou. Vara trecuta am petrecut concediu pe litoral si am avut toate conditiile. Chiar de acolo m-am inspirat sa cumpar si podele-tehnice casei mele. E important sa alegi un loc in care sa te simti bine si confortabil!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *