Topul 3 motive pentru care vei refuza cazarea la hotel, alegand inchirierea unor casute

kub

Cazarea la hotel este deja un concept clasic. Oriunde mergi, fie ca este deplasare sau pura relaxare de concediu, te interesezi despre ce hotel se afla in apropiere. Insa in varianta moderna vei dori poate sa incerci si altceva. Spre exemplu un concept inedit si recent lansat pe piata se refera la kub, casute de vacanta ce se aseamana cu un kub si cu dotari dintre cele mai complexe.

Iata si un top al motivelor pentru care casute de vacanta inchirieri reprezinta o alternativa de dorit:

Mai multa libertate, mai multa lejeritate

Sau mai bine am putea spune intimitate . Fata de un clasic hotel, o casuta de vacanta este locul tau intim unde nu te deranjeaza nimeni, nici vecini, ochi curiosi, unde nu dai de cineva de la receptie. Iar faptul ca ai o amplasare in mijlocul naturii nu face decat sa multumeasca si mai mult.

O experienta inedita

Intocmai faptul ca te poti bucura mai mult ca oricand de natura din jur, de un peisaj superb, faptul ca ai liniste si poti uita de agitatia din zona urbana sunt aspecte ce contribuie la o experienta inedita.

Confort sporit

Daca crezi ca alegand sa inchiriezi o casuta de vacanta este inferioara in conditii fata de o camera de hotel, te inseli. Cel putin cand vine vorba de rentakub.com ai parte de toate conditiile de confort ce te conving sa mai revii oricand. Daca e vara si ai parte de disconfort termic, atunci aerul conditionat iti este cel ma bun prieten; toate electrocasnicele regasite in orice locuinta, spatiu bine dotat pentru a se putea exploata orice zona – o suprafata asemanatoare cu o garsoniera devine un loc perfect pentru 4 persoane spre exemplu, avand o canapea extensibila pe langa patul confortabil.

Spus pe scurt, un kub este spatiul dotat cu toate cele necesare pentru a petrece timp de calitate, timp placut, fara grija unor lucruri ce numai acasa le aveai. Indiferent de sezon exista conditii excelente – caldura sau sistem de ventilatie care ofera racoare.

Practic nu ai nimic de pierdut daca alegi sa te cazezi intr-o casa de vacanta de acest gen, fata de o camera de hotel. Ba chiar ai de castigat. In primul rand este vorba de spatiul pe care il castigi, deci nu trebuie sa te mai limitezi doar la o camera. In plus, cu mica si cocheta terasa inclusa, putand sa iesi direct afara in natura, iti asiguri un ritual de zi cu zi ce nu poate decat sa te incante.

In al doilea rand, este vorba de acces la bucatarie, pentru propriul confort sau pentru placerea de a servi cafeaua spre exemplu, asa cum o faci si acasa. Lista ar putea continua cu tot felul de avantaje pe care le descoperi de indata ce te cazezi cel putin o data intr-o astfel de casa de vacanta. Cert este ca ineditul vine dintr-un mix de aspecte, ca poti fi mai aproape de natura fara sa faci rabat la partea de confort.

Cat despre preturi varianta de kub nu percepe taxe exagerate. Inchirierea se doreste a fi realizata din timp, cu planificare. Cei interesati vor regasi in cadrul paginii rentakub.com toate detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *