TiKi Falcon – un PC de nota 10

Daca ai bucuria de primi cutia in care sta pitit un PC TiKI Falcon, te poti considera o persoana destul de norocoasa, deoarece vei fi uimit de ceea ce vei gasi in interiorul acesteia. Cutia este una eleganta cu un sigiliu negru, avand imprimat logo-ul celor de la Falcon, sub care se aflau discurile cu drivere, manualele de utilizare, si un stick USB pentru recovery, cablurile necesare, si un certificat de calitate scris de mana in care regasesti si rezultatele in diferite teste.

In lumea entuziastilor de PC-uri, dimensiunea unui sistem nu mai reflecta performanta acestuia, cum era pana acum cativa ani. Tiki are dimensiunile unui micro-tower, avand doar 10 cm latime si 33 cm inaltime si 34 cm lungime. Daca e sa privesti asa PC-ul te intrebi ce au putut cei de la Falcon si nVIDIA sa „arunce” intr-un spatiu atat de mic, mai mic decat spatiul dintr-un XBOX 360.

Esentele tari, se tin in sticle mici, pare a fi motto-ul dupa care acest pc se ghideaza, acesta adapostind in carcasa sa un procesor intel Core i7-3779, dus la o frecventa de 4.3 GHz, ce nu depaseste temperatura de 86 de grade Celsius sub full load; o placa video nVIDIA GTX GeForce Titan cu 6 GB de memorie vide, 8 GB de RAM G.Skill (poti opta si pentru optiunea de 16 GB), un SSD Crucial M5 in tandem cu un hard disk clasic de 2TB de la Western Digital, toate montate pe o placa de baza Asus P8Z77- I Deluxe, si pentru a alimenta aceasta besti sistemul este alimentat de o sursa de 450 W ( Da doar de atat ai nevoie), si un sistem de racire lichid de la Asetek 550 LC, care previne un mic incendiu.

PC-ul are un design elegant, sloturi le USB, butoanele de Start, Reset, si slotul DVD-RW fiind plasate in partea centrala a carcasei, oferind un acces usor si un look simplu.

Combinatia de putere si look-ul simplu si elegant, intrun element ce poate fi plasat ca obiect de decoratii, face din acest PC unul care se apropie de perfectiune.

Blogger: Cezara I.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *