Stopeaza eficient caderea parului!

Subtierea parului, caderea parului si calvitia sunt probleme cu care majoritatea oamenilor se confrunta din ce in ce mai frecvent. Aceste probleme apar datorita stilului de viata si conditiilor mediului inconjurator. Cea mai indicata forma de tratament pentru caderea parului ramane calea remediilor naturale.

Problema isi are originea intr-un dezechilibru in metabolism, ce poate subtia parul sau il poate face sa cada. Subtierea apare cand este afectata productia de aminoacizi si proteine ce asigura atat rezistenta cat si cresterea parului, dar poate aparea si datorita matretii cauzate de motive precum scalp uscat sau supra sensibilitate.

Cateva remedii naturale pentru oprirea caderii parului ar fi:

1. Masajul si aromaterapia
Aromaterapia implica utilizarea de uleiuri esentiale pentru detoxifierea scalpului si care ofera un ajutor in inversarea procesului caderii parului. Majoritatea acestor uleiuri functioneaza foarte bine cand sunt combinate; pentru a creste circulatia sangelui, trebuie efectuat si un masaj corespunzator care sa asigure o absorbtie mai buna. Aceste uleiuri intaresc foliculele de par si revitalizeaza procesul de crestere.

2. Curatarea si detoxifierea
Detoxifierea ajuta prin inlaturarea toxinelor introduse in corp datorata consumului de conservanti, indulcitori si aditivi gasiti in alimente, tratamente medicamentoase si altele. In momentul in care nivelul toxinelor din corp ajunge la un anume nivel, poate afecta functionarea propice a organismului si in acest caz se impune o curatare si o cura de detoxifiere.

3. Miscarea si exercitiul fizic
Eternele beneficii ale miscarii si exercitiului fizic se fac simtite si in acest caz. Prin miscare se antreneaza fluxul sanguin, corpul functioneaza mai bine, fiind mai bine oxigenat si substantele nutritive esentiale ajungand mai repede la destinatie. Asociata cu o dieta echilibrata si sanatoasa, miscarea ajuta la o functionare optima a organismului si are efect si asupra ingrijirii parului.

Problema caderii parului afecteaza atat femeile cat si barbatii, iar solutia optima pentru cei care sunt ingrijorati de acest aspect ramane calea naturala si urmarea tratamentelor naturiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *