Stiai ca sexul te face sanatos? Afla chiar acum!

De ce oamenii de pretutindeni adora sa faca sex? O fi oare pentru ca acesta ne relaxeaza, ne destinde, ne ajuta sa uitam de lucrurile mai stresante dupa o saptamana grea, dar ne si ofera cateva beneficii de sanatate foarte importante si esentiale unei vieti bune.

Stralucire aparte

Sexul iti ofera o stralucire radianta, aparte, ca si cum ai fi fost expusa unor fascicule de lumina calda de soare. Circulatia sangelui este mai buna in timpul si dupa ce facem sex, astfel se intelege pielea mai frumoasa, mai stralucitoare, mai curata, pentru ca oxigenul intra mai usor in organims si aeriseste locul astfel incat la suprafata vor avea loc semne vizibile.

Un corp mai tare

Corp mai tare si la propriu si la figurat. Partidele de sex imbunatatesc structura pielii, dar intaresc si muschii datorita pozitiilor(unele complicate) ce sunt incercate. Fizicul tau va arata mai lucrat, muschii vor fi mai definiti(bine, nu ca la sala) iar aspectul per total al corpului tau va fi ravisant si foarte tare.

Fara stres

Oamenii care fac sex de mai multe ori pe saptamana(sau chiar pe zi) sunt mai putin stresati. Este dovedit faptul ca sexul relaxeaza psihicul si il destinde, dand loc fericirii, relaxarii, armoniei si pacerii sa ne inunde corpurile si mintile. Asadar, mai mult sex, mai putin stres.

Un somn mai odihnitor

Se stie ca dupa o partida buna de sex, oricine cade frant si adoarme imediat(cel putin, incazul barbatilor). Sexul practicat mai ales seara, inainte de somn, este cel mai benefic calmant si somnifer care te poate ajuta sa iti faci somnul linistitor si odihnitor de care vei avea nevoie pentru o noua zi lunga.

Acneea dispare

Datorita faptului ca niste hormoni sunt eliberati in timpul partidelor de sex intense, si pielea tenului se curata de toate impuritatile, transpira si elimina toate acele puncte si celule moarte care se tranforma la un moment dat in cosurile mult urate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *