Sfaturi vis-a-vis de increderea oamenilor

Cu siguranata exsista momente cand dorim sa castigam in mod special increderea unei persoane. In primul rand afla care sunt obiectivele si planurile persoanei de interes.

Invata sa nu fii egoist ci sa te gandesti si la cel din jurul tau, mai ales daca este vorba de o persoana importanta. Arata-i ca ce e important pentru el este important si pentru tine.

De asemenea acorda importanta obiectivelor ei. Daca tu tii cont de nevoile si de ce ii trebuie persoanei respctive ea va lua acest lucru in semn de recunostinta si la fel va proceda si ea cu tine.

Cand vei avea nevoie de ajutor cu siguranta te va ajuta si ea, la fel cum ai facut si tu. Un alt lucru pe care il poti face pentru ai castiga increderea este sa ii dai ocazia sa vorbeasca despre ea.

Daca doresti sa afli cat mai multe lucruri despre persoana in cauza cel mai bine este sa o lasi pe ea sa vorbeasca. Daca de obicei esti tu o persoana vorbareata, este cazul sa pui putin punct aici si sa o lasi pe ea sa iti zica anumite lucruri. Daca este de felul ei o persoana timida incearca sa ii pui tu cateva intrebari.

Ii poti cere o eventuala parere despre problemele tale. In acest fel isi va da si ea seama ca o consideri o persoana importanta din moment ce ii ceri sfaturi in legatura cu problemele tale personale. Arata-i ca o consideri o persoana de incredere si competenta si ca te sfatuiesti cu ea inainte de a lua o decizie.

De asemenea incearca sa nu o judeci. Faptul ca suntem judecati de altii este privita ca si o temere.

Arata-i ca nu esti genul de persoana care se grabeste sa pune etichete si in felul acesta va capata incredere in tine mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *