Scule electrice de mare calitate si in Romania

Toti maistrii isi doresc sa beneficieze cat mai mult timp de aptitudinea de a mesteri, motiv pentru care ei ofera o atentie sporita achitionarii de  scule electrice si mecanice. Aceasta este motivul pentru care in continuare vom discuta despre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tina cont orice profesionist, inainte de achizitionarea sculelor.

In primul rand, siguranta trebuie sa fie mai importanta decat orice, asa ca inainte de cumpararea sculelor electrice si a celor mecanice cumparatorul trebuie sa fie atent la emblema de verificare: siglele germane contin Geprüfte Sicherheit, insemnand „siguranta verificata” si folosindu-se prescurtarea „GS”, in timp ce aparitia simbolului „CE” certifica faptul ca unealta corespnde Directivelor CE privind mai ales protectia si siguranta muncii.

De asemenea, in vederea cumpararii unei unelte de calitate este necesar ca manerul sa fie cat mai calitativ. Specialistii spun ca un maner bun trebuie sa fie confectionat din lemn neted, lacuit, din metal cu buna aderenta sau trebuie sa fie prevazut cu un invelis din material plastic. Manerele ergonomice din plastic formate din doua sau mai multe componente sunt considerate, de asemenea, optime. Protectia consumatorului avertizeaza asupra faptului ca manerele sculelor mecanice si celor electrice ieftine contin substante cancerigene ce afecteaza sanatatea omului.

Atunci cand discutam despre duritatea si calitatea cheilor reglabile, a surubelnitelor si a metalului, materialul este absolut decisiv. Sculele mecanice manuale de cea mai inalta calitate sunt confectionate, de regula, din otel calit. Acestea contin inscriptia „HSS”, o inscriptie care atesta confectionarea din otel rapid.

Testarea este foarte importanta inainte de cumpararea sculelor. Astfel, puteti sa va dati seama daca sculele sunt usor manevrabile, dar si daca componentele acestora sunt fixate bine.

Sculele electrice cu acumulator cu Syneon Chip

  • O scula electrica inseamna energie reglata intelingent, potrivita pentru orice proiect.
  • Sculele electrice au in vedere energia acumulatorului dozata prin adaptarea optima a puterii, dar si a vitezei;
  • Interactiune perfecta intre acumulator, angrenaj si motor;
  • Cu pana la 85% mai multe utilizari decat in cazul sculelor electrrice concurente.

Sculele electrice de la Bosh sunt echipate cu una dintre cele mai inteligente parti electronice – Syneon Chip. Este vorba despre un cip care contribuie la reglarea in functie de necesitate a energiei furnizate de catre acumulator. Astfel, raportul dintre turatie si cuplu este foarte optim si se regleaza la procesul de lucru curent, in timp ce cantitatea de energie eliberata este doar cea necesara. Sculele electrice cu acumulator lucreaza cu putere optima si rezistenta maxima la orice proiect, neexistand scaderi de energie la descarcarea acumulatorului.

Sculele electrice au eficienta energetica maxima incepand de la acumulatorul litiu-ion, la motorul energetic puternic pana la angrenajul planetar robust. Sculele electrice care au acumulator Bosh sunt echipate cu cei mai noi acumulatori litiu-ion si impresioneaza mai ales prin performanta, greutate si nevoia redusa de spatiu. Ei sunt potrivit mereu pentru utilizare si pot fi incarcati total sau partial in orice moment, neafectandu-le performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *