Rataceste-te

on-top-of-the-world

Te-ai gandit cu siguranta macar o singura data in viata, cum ar fi sa mergi intr-un loc total necunoscut si sa te ratacesti, sa fii singur intre necunoscuti, sa te simti vulnerabil, dar sa nu o arati nici macar pentru o clipa.

O idee care pe multi probabil ca i-ar infricosa, si nu s-ar aventura in asa ceva, dar tocmai acele persoane care se tem, care cred ca nu se vor descurca, ajung sa fie cele care se intorc din necunoscut, cunoscand totul. Frica de cunoastere, ajunge sa ii impinga sa vrea sa cunoasca oameni noi, sa se descurce, sa viziteze, sa descopere un loc cu totul nou, si sa exploateze toate oportunitatile care i se ivesc intr-o astfel de aventura.

Cum ar fi sa te urci intr-o zi intr-un tren la intamplare si sa mergi pana la destinatia ta necunoscuta, doar sa te trezesti pur si simplu intr-un oras, pe care nu-l cunosti, sau cum ar fi sa pleci intr-o tara indepartata, de care doar ai auzit, nici macar pe harta nu stii unde este si nici macar limba vorbita nu o cunosti.

Macar o singura data in viata sa faci acest lucru, fie singur fie alaturi de cineva drag, vei ajunge sa realizezi ca o calatorie neplanificata va ajunge sa fie cea mai grozava experienta din viata ta.

Frica de necunoscut, ne face sa reactionam diferit, sa reactionam diferit de cum credem ca am reactiona. Nu stii cum te vei descurca, ce vei face, cu cine te vei intalni, ce vei ajunge sa descoperi, ce vei ajunge sa stii, vei sti doar un singur lucru la sfarsitul aventurii, ca ti-ai fi dorit ca aceasta sa nu fi luat sfarsit, ceea ce te va incuraja sa repeti o exerienta asemanatoare cat de curand.

Ia-ti inima in dinti si pleaca, rataceste-te.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *