Puterea unui zambet

puterea unui zambet

Zambetele sunt o binecuvantare universala. Te pot face sa arati mai placut si mai de incredere, la fel de bine cum pot elibera si endorfine, facandu-te sa te simti si mai bine ca stare. Zambetul este foarte important pentru starea noastra de bine, deoarece oamenii care zambesc si care rad traiesc mai mult, sunt mai putin stresati si mai de succes in viata.

Fii atent la cate beneficii ai parte in colturile gurii tale, si fa in asa fel incat in fiecare zi sa zambesti cel putin cateva ore(nu incontinuu, binenteles). Zambeste ca toata lumea sa zambeasca alaturi de tine. De ce zambim?

Beneficii ale zambetului

Pozitivitatea este starea care ne inconjoara atunci cand zambim si radem. Aceasta elibereaza endorfine. Cu cat mai mult vei zambi, cu atat mai bine te vei simti. Reactiile reflexe cauzate de zambet produc situatii placute. De asemenea, zambetul este si o exprimare a bucuriei si a placerii cauzate de un lucru sau de o situatie.

Ce muschi folosim atunci cand zambim? Un zambet adevarat foloseste toti muschii superficiali ai fetei pentru un antrenament si pentru o destindere totala a fetei. Fruntea ne este destinsa, pleoapele, colturile gurii mai ales, buza superioara. buza inferioara, barbia, nasul, narile, obrajii si pometii, maxilarele ne sunt antrenate in cadrul unei sesiuni de ras puternice.

Zambetele reale vs. zambetele false

80%  dintre oameni pot falsifica un zambet, insa exista o serie de diferente vizibile care ne pot ajuta sa ne dam seama cand cineva nu se bucura sincer. Un zambet real are nevoie de jumatate de secunda pentru a se intinde de-a lungul fetei, incepand cu incretiturile din jurul ochilor, creand linii de expresie pe fata, care se intind pana la pometi si buze.

Zambetele false sau sociale(de complezenta) implica colturile gurii. Acestea sunt de asemenea cunoscute si ca zambete Botox, pentru ca o gramada de oameni care au Botox mimeaza un acelasi tip de zambet fals din cauza a ceea ce au injectat in fete si buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *