Principalele temeri ale barbatilor in fata casatoriei

De ce cei mai multi barbati nu vor sa se insoare? Pai acestia asociaza insuratoarea cu o multime de responsalititati, cu privarea de libertate si independentei. De aceea multi barbati considera ca insuratoarea este un cosmar pentru ei.

Exista cateva temeri comune in randul barbatilor privind insuratoarea. In primul rand sunt speriati ca in acest fel activitatile sexuale se vor rari. Ei considera ca din moment ce se vor insura viata lor sexuala se va termina si nu vor mai avea parte de nici o experienta noua. Sau se tem ca actele sexuale vor deveni mai rare.

De asemenea se tem ca nu vor face fata situatiilor dificile. Mai ales cand vine vorba de stres si presiuni ei pur si implu se tem. Apare teama de dezamagire el se teme sa nu te dezamageasca pe tine in anumite situarii iar tu te temi sa nu il dezamagesti pe el.

Barbatii se mai tem si de faptul ca nu vor primi suficienta atentie cum o primeau inainte. Ei cred ca gata complimente, gata atentie. De asemenea se tem si de faptul ca iubetele pot deveni indiferente si nepasatoare odata ce s-au insurat cu ei.

Un alt aspect la acre se gandesc barbatii este ca atunci cand se insoara nu se vor mai distra la fel de mult ca inainte. Ei cred ca gata cu petrecerile, cluburile, vacantelor dar si a iesirilor. Ei cred ca odata cu casatoria dispare tot.

De asemenea unii barbati se tem ca nu vor fi niste tatici buni. In sensul ca nu vor avea aceleasi idei privitor la cresterea si educatia copiilor ca a partenerelor. Ei se tem si de faptul ca vor evolua diferit fata de partenera de langa ei. In sensul ca aceasta isi va asuma mult mai multe responsabilitati si angajamente fata de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *