Prim-ajutor in cazul situatiilor critice

Pentru atunci cand vrei sa mergi intr-o drumetie cu rucsacul in spate si de unul singur sau alaturi de prieteni sau familie, ar fi bine sa ai la tine mereu exact lucrurile care iti pot salva viata la un moment dat si care te ajuta sa supravietuiesti mai usor conditiilor vitrege de vreme, de mediu si alti factori externi.

Pe langa faptul ca ar trebui sa ai mereu apa la indemna, dar si mancare pentru a te mentine in viata, energic si binedispus, o trusa de prim ajutor, fie cumparata, fie compusa de tine din lucruri de care poti avea nevoie, este ceva ce toata lumea trebuie sa aiba in evidenta si sa detina in rucsacul de calatorie, in masina sau in geanta pentru situatii de urgenta.

Pe langa toate aceste lucruri necesare supravietuirii, vei avea nevoie si de un adapost de urgenta pentru cazul in care vrei sa iti petreci noaptea pe undeva, dar nu vrei sa fii expus si sa te pasca vreun pericol sau vrei cel putin sa fii protejat de conditiile vremii de afara.

O modalitate prin care iti poti tine adaposti trupul, prin care te poti simti in siguranta si te poti si odihni este un cort bun care iti asigure exact confortul de care ai nevoie atunci cand te afli departe de casa. Un cort calitativ de o singura persoana este ideal pentru tine.

Un sac de dormit este de asemenea esential pentru a-ti fi cald si pentru a te mentine uscat si protejat de orice interferente. A-ti fi cald, a fi uscat si in siguranta poate fi considerat drept un aspect urias cand este vorba despre supravietuire pentru cat mai mult timp intr-un mediu nu prea prietenos.

Alegerea unui cort numai bun de depozitat intr-un rucsac mai mare poate fi o sarcina plina de provocari de vreme ce ar trebui sa iei in calcul lucruri ca si climatul, fluctuatiile de temepratura si nivelul de dezvoltare urbana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *