Pictorul Fericit – invata si tu sa pictezi, cu ajutorul tablourilor pe numere

pictura pe numere de la pictorul fericit

Daca ti-ai dorit mereu sa pictezi insa nu stii de unde sa incepi, atunci solutia perfecta este sa exersezi prin pictarea tablourilor pe numere. Un concept relativ nou pe piata din Romania, aceste tablouri pe numere te ajuta sa obtii mai multa dexteritate in manuirea pensulelor, iti dezvolta imaginatia si creativitatea, ba chiar te relaxeaza psihic si fizic, fiind o forma de terapie. Astfel de picturi sunt disponibile la magazinul online de pictura Pictorul Fericit, cu o multime de tematici din care sa alegi tablourile favorite.

Ce contine un kit de pictura

La Pictorul Fericit poti alege tablouri cu animale, flori, peisaje, orase, cladiri, pasari, religioase, pentru el/ea, modele din 2021 si chiar reproduceri ale unor faimoase tablouri. Fiecare tablou vine intr-o cutie frumoasa cu maner, pentru a facilita transportul in caz de vrei sa pictezi undeva in natura. Inauntru regasesti tabloul cu schita dupa care te ghidezi, vopselurile si pensulele necesare, iar pe cutie ai un mockup din care-ti vei face o idee despre cum va arata tabloul finalizat. Pe panza intinsa pe sasiu, acel cadru din lemn, ai delimitari si numere, iar tu doar trebuie sa aplici cu pensulele vopselurile in spatiile corespondente.

Este un mod distractiv de a te destresa, de a deveni mai talentat, iar cat de curand vei putea sa incepi un tablou pe cont propriu. Vezi si acest articol pentru alte informatii.

Consideri ca ai exersat destul?

Daca te simti pregatit sa realizezi singur o capodopera, Pictorul Fericit te asteapta cu toate accesoriile de pictura necesare. Aici gasesti panze profesionale din bumbac sau in, pe sasiu, gata pregatite pentru a fi pictate, culori vinilice, acrilice si de ulei, seturi de pensule din diverse tipuri de par sau sintetice, palete, set de cutite, sevalete din lemn de fag sau chiar si cel reglabil din aluminiu, ideal de luat in calatorii. De asemenea aici regasesti chiar si solutiile necesare precum diluant, vernis sau terebentina chiar si liant si grund acrilic.

Pictura pe numere poate deveni chiar si o activitate de familie, fiindca aici regasesti chiar si variante de tablouri pentru copii, de dificultate redusa. Asa ca, in loc sa stati pe telefon sau la televizor, pictati impreuna un tablou, socializati si distrati-va impreuna exersandu-va talentul.

Pentru a vizualiza toate categoriile de tablouri pe numere acceseaza www.pictorulfericit.ro. Intra si tu in aceasta lume colorata, uita de stres si vei observa cum sanatatea psihica se va imbunatati atunci cand pret de cateva ore te deconectezi de la tot.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr. 18, et.1, cam. 2

Suceava, Romania

FILED UNDER: Fun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *