Parfumul misterios al unui barbat

paco-rabanne

Vrei ca partenerul tau sa elimine un alt parfum, in afara de transpiratia sa? Atunci, raspunsul la aceasta intrebare este de a-i oferi in dar un cadou un parfum senzual, care sa elimine misterul. Motivul pentru care cele mai multe femei nu ofera in dar partenerilor lor un parfum este ca acestea nu stiu care este gustul acestuia in materie de parfumuri.

Poate ca pana acum el purta acelasi parfum, puternic, insa plictisitor, care a intrat in intreaga casa si implicit in hainele pe care le poarta. Este adevarat ca unii barbati pulverizeaza acelasi parfum tocmai pentru ca nu se pot ridica la standardul de a schimba parfumul cu unul mai nou si de o calitate superioara.

Parfumuri pentru fiecare de la Pandera

Pandera este magazinul care ofera cele mai multe sortimente de parfumuri, atat pentru femei, cat si pentru barbati, care sa creeze o atmosfera unica peste tot unde ar pasi fiecare. Acum, nu mai este nici o scuza pentru ca partenerul sa poarte o singura combinatie de parfum. Pandera, prin seria de arome si de parfumuri disponibila si in magazinul online propune un nou motiv pentru care cineva ar iesi in evidenta.

Mai jos am intocmit o lista cu cele mai placute nuante de parfumuri pe care barbatii moderni trebuie sa le accesorizeze la o tinuta casual, una sport sau una eleganta. De aceea am aflat multe despre parfumuri barbatesti de pe site-ul magazinului pandera.ro.

Paco Rabanne One Million – este cel mai cumparat parfum si preferat nu doar de barbati, ci si de femei. Recent, seful meu si-a achizitionat de pe pandera.ro acest parfum si o mireasma noua invaluie intreg biroul in care lucram. Acest parfum este o adevarata calatorie a omului, mai ales a unui barbat ambitios si de succes, cum este si seful meu. Vrei ca tu, barbate sa fii la fel de ambitios? Atunci opteaza sa ai propriul milion de dolari sau de euro la tine, optand pentru mirosul acesta de menta, portocala si grapefruit.  Paco Rabanne este potrivit pentru orice moment al zilei si al serii.

Versace Eros este un alt parfum care schimba buna dispozitie a barbatului din tine, dar si a partenerului tau, in cazul in care esti femeie si il oferi in dar. Pentru ca promotiile sunt in plin in acest moment, profita de pandera.ro si opteaza pentru a pune in ghetute de Mos Nicolae acest parfum cu adevarat pasional, care emana numai atractie si erotism. Parfumul acesta de barbati nu doar ca evoca masculinitatea, ci si puterea si senzualitatea, precum zeul grec Eros. Notele placute de menta, lamaine, cedru si vanilie sunt ideale pentru un barbat increzator care stie ce vrea. Deci, este un must have al acestui sezon.

Un alt parfum care nu isi va pierde niciodata din senzualitate este si Armani Code, care este ideal pentru barbatul seducator, sofisticat si senzual. Alegerea barbatilor moderni implica castig, iar castigul in aceasta perioada vine doar de la Pandera. Notele de mosc, cedru sau mandarina atrag orice privire.

Parfumurile barbatesti sunt mereu un deliciu pentru femei si sunt acel accesoriu care trebuie sa defineasca personalitatea unui barbat, incat oricine sa fie cucerit inca de la prima pulverizare de intreaga personalitate a unui barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *