Ofera un plus de valoare serviciilor tale, cu platourile de la Snick Ambalaje

platouri biodegradabile snick ambalaje

Serviciile de livrare sunt acum elemente esentiale in vietile noastre. Pentru ca incercam sa castigam timp si sa facem cat mai multe lucruri care ne plac, apelam la metode care sa ne usureze viata, cum ar fi serviciile de livrare atunci cand vrem sa servim masa.

Cu multi ani in urma, cand firmele de catering nu erau atat de populare si cand serviciile de livrare nu prea existau, la diferitele evenimente, oamenii se adunau acasa si gateau impreuna o sumedenie de preparate. Si chiar si atunci, toate preparatele erau asezate pe platouri estetice ca sa impresionezi invitatii. Acest lucru nu s-a schimbat nici acum, in servirea preparatelor conteaza foarte mult si ornamentele care se folosesc, mai ales ca acum in restaurante se pune foarte mult pret si pe plating.

Fie ca ai o firma de catering, un restaurant, ca organizezi diferite evenimente, trebuie sa stii ca nu conteaza doar calitatea produselor pe care le furnizezi, ci si modul in care expui acele produse. Pe Snick Ambalaje gasesti o multitudine de modele de platouri, atat pentru preparate reci, cat si calde, cu ajutorul carora sa dai un plus de valoare mancarurilor pe care le furnizezi, citeste acest articol despre platouri.

Cum sa alegi platourile potrivite?

In primul rand, ai grija la materialul platourilor in care urmeaza sa livrezi mancarea. Alege platouri rezistente, potrivite atat pentru mancarea rece, cat si cea calda. Tipul gustarilor pe care urmeaza sa le furnizezi ar trebui sa contribuie la alegerea platourilor potrivite. De exemplu, un platou rece cu branzeturi va avea o greutate mai mare, de aceea ar trebui sa alegi platouri mai robuste, care sa nu se deformeze in momentul in care asezi produse ce au o greutate mai mare.

In al doilea rand, ai grija la marimea platourilor. Daca ai o firma de catering, ar fi bine sa ai platouri in diverse marimi, ca sa poti furniza preparate diversificate. Platourile mici sunt potrivite pentru prajituri si pentru aperitive sau portii individuale. Cele medii si cele mari sunt perfecte pentru prezentarea unor feluri de mancare diversificate, la evenimente foarte mari.

Totodata, daca vrei sa dai un plus de valoare si sa impresionezi prin estetica, ai grija la modelele pe care le alegi. Poti apela la personalizarea platourilor cu logo-ul firmei tale. Prin asta, o sa cresti valoarea produselor si o sa poti sa iti faci cunoscuta afacerea. Pe Snick Ambalaje, gasesti modele de platouri negre care pot reda foarte multa eleganta. De asemenea, daca vrei sa sustii mediul inconjurator, aici gasesti platouri realizate din trestie de zahar, frunze de palmier, produse biodegradabile care nu afecteaza natura in mod negativ.

De ce sa alegi platouri biodegradabile?

Vrei sa incurajezi, prin afacerea ta, protejarea mediului in care traim? Atunci foloseste in prezentarea mancarurilor restaurantului tau, produse biodegradabile. De ce? Pentru ca asa se evita poluarea mediului inconjurator si se conserva resursele. Spre deosebire de plastic, aceste produse se descompun mult mai repede in mediul inconjurator si de asemenea, productia acestora necesita mai putine resurse.

Cu Snick Ambalaje, poti imbunatati serviciile pe care le oferi. Opteaza pentru platouri biodegradabile si rezistente.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *