Obiceiuri ale freelancerilor

Lumea freelancing-ului este dura. Este greu sa-ti poti da seama daca faci ceea ce trebuie sau nu. Totul se desfasoara mai degraba ca o mare cearta in care vocea ta se amesteca printre celelate voci. Nu este o formula exacta pentru a avea succes, iar e-mailul tau nu este mereu plin de mesaje din partea celor care vor sa te angajeze.

Freelancerii vorbesc despre ei in mod eficient

Freelancerii de succes stiu exact ceea ce trebuie sa spuna despre ei insisi, si faca asta intr-un mod cat mai eficient. Ei isi cunosc punctele forte, slabiciunile si de ce munca pe care o ofera li se potriveste perfect(chiar daca in realitate nu e neaparat asa). Intelegand faptul ca pauzele prea lungi in vorbire nu sunt niste strategii tocmai acceptabile, acestia isi perfectioneaza ceea ce au de spus inainte sa vina cu vreo oferta.

Freelancerii sunt implicati in tot ceea ce fac

Freelancerii de succes nu sunt motivati de ceea ce fac; ei sunt motivati de motivul pentru care fac acel ceva. Un om obisnuit poate crea o postare pe un blog, poate realiza niste fotografii sau poate edita un site web-vedem asta in mod obisnuit pe internet. In schimb, un freelancer defineste faptul pentru care face ceea ce face, de ce este devotat acelei cauze, de ce sunt ei cele mai potrivite alegeri. „Oamenii nu cumpara ceea ce faci tu, cumpara motivul pentru care ai facut acel ceva”-ceea ce te diferentiaza de restul.

Freelancerii sunt organizati

Freelancerii de succes se straduiesc in mod constant sa se organizeze: sa-si organizeze spatiul de lucru, vietile lor profesionale si toate relatiile lor. A fi organizati le permite acestora sa profite din plin de timpul pe care il au. Acestia isi au toate dosarele de munca unde trebuie sa fie, timpul necesar de rezolvare a acestora si contactele de care au nevoie si pe acre le vor exact in locul potrivit.

A trece de la un job la altul poate fi o activitate cam derutanta, pierdere de timp si tot ceea ce e mai periculos pentru productivitatea ta. Organizarea activitatilor iti permite ca totul sa se desfasoare asa cum trebuie, cu niciun obstacol in calea muncii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *