O seara cu adevarat relaxanta pentru voi doi

masaj de cuplu

Prima impresie este cea care de cele mai multe ori ne conduc spre cele mai bune perceptii cand vine vorba de persoanele de langa noi, cu care ne petrecem mare parte din timpul liber. Desigur ca unele dintre aceste relatii se pot transforma in relatii de cuplu si atunci inevitabil momentele placute impreuna au o mai mare intensitate si o mai mare forta psihica.

Cei mai multi specialisti spun ca in cadrul unei relatii este bine sa mai avem si unele momente de relaxare in doi, astfel incat ei ne recomanda o terapie prin masaj senzual, realizat in cele mai intime momente. Un masaj in cuplu prezinta cele mai bune beneficii pentru sanatatea psihica a cuplului, pentru ca pune in actiune cele mai frumoase si placute ganduri, menite sa confere relaxarea partenerilor.

Pentru inceput este bine sa stii de ce lucruri ai nevoie pentru un astfel de masaj, asa ca daca esti pregatita sa oferi mai multa atentie partenerului da o fuga pana la magazin si cumpara cateva lumanari parfumate, un ulei de masaj, precum si o sticla de vin sau de sampanie. Pentru ca efectul sa fie unul waw, fii sigura ca iti pui cea mai frumoasa lenjerie si folosesti cel mai ademenitor parfum, care sa invaluie intreaga camera si sa incite toate spiritele.

Poti incepe cu masajul tamplelor, continui cu masajul gatului, nu uiti de umeri si de spate si in cele din urma finalizezi cu masajul genunchilor si al talpilor. Recunoscut in intreaga lume ca fiind cel mai bun antidot impotriva plictiselii si a monotoniei, masajul de cuplu se realizeaza prin cele mai moderne tehnici, incepand de la imbratisari si atingeri placute, lente, pana la sarutari patimase. Ideale in serile ploioase sau in cele mohorate, masajul de cuplu va scoate la iveala pana si cele mai sensibile suflete si va da liber imaginatiei fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *