O excursie perfecta la Disneyland

Pentru a avea parte de o excursie nemaipomenita alaturi de familie atunci cand mergi la Disneyland pentru prima data in viata, este bine a stii cum sa-ti echilibrezi si sa-ti gestionezi cat mai ok bugetul rezervat special pentru asta.

Mai intai de toate planifica-ti ca la carte toate detaliile referitoare la marea calatorie, data, persoanele care vor merge, mijlocul de trasnsport, rezervarea in prealabil de bilete, eventual putand obtine si discounturi sau reduceri, tocmai pentru a putea scoate toata excursia undeva la un buget mai acceptabil.

De asemenea, o ideea buna este sa cauti cupoane de reduceri, vouchere pentru Disneyland sau sa optezi pentru reducerile de intrare in grup in minunatul parc al copilariei, plin de personaje, jocuri de distractie, culoare si farmec.

Un tichet City Pass este cel mai indicat a fi luat in considerare atunci cand ai de gand sa faci aceasta excursie. Asta va transforma amintirea unei asemenea incursiuni in lumea copilariei nu doar ca o pierdere de timp, bani si iti vei aminti numai cum ai profitat din plin atat tu, cat si familia din toate bunatatile si magia minunatului parc de distractii. Pana la urma la Disneyland nu mergem de multe ori intr-o viata, tocmai de aceea trebuie sa fie totul perfect si programat.

O alta idee la care ar trebui sa aderi si tu este faptul ca mancarea de care vei avea nevoie pe tot timpul zilei ar trebui cumparata inca dinainte de a intra in faimosul parc, asta pentru a te scuti de o cheltuiala imensa oricum.

Gustarile pregatite de acasa pentru masa de dinainte si de dupa aventurile de care vei avea parte in parc este de asemenea o idee grozava, astfel incat daca veti intra flamanzi exista o sansa destul de mare sa dati majoritatea banilor pe mancarea ce este la fel ca in afara, doar ca mult mai scumpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *