Nuantarea parului saten

nuantare par saten

Chiar daca in acest an degrade-ul ombre a fost foarte la moda printre toate doamnele si domnisoarele ce isi doreau o nuantare a parului, indiferent de culoarea acestuia, acum exista o alternativa la aceasta metoda, in special pentru cele cu un par mai deschis la culoare, spre saten.

Pe langa colorarea varfurilor parului in degrade-ul ombre atat de discutat si atat de folosit de catre o gramada de reprezentante ale sexului feminin, mai poti folosi si o suvitare ca la carte pentru a da impresia ca parul tau este putin mai deschis la culoare.

Insa, nu trebuie sa exagerezi cu nuantarea parului atat de tare incat sa para ca ai suvite de o culoare mult mai intensa decat a nuantei parului tau natural, ci trebuie sa faci in asa fel incat sa para ca acestea sunt mai luminoase datorita razelor soarelui sau unei intamplari.

Nuantele frumoase de saten deschis si stralucitor te pot scoate in evidenta si iti pot conferi acel look angelic dupa care tanjesti atat de mult cand vrei sa fii mai altfel. O degradare a parului sau cateva suvite mai deschise si mai finute se vor pierde prin parul tau bogat si vor transforma intreaga ta aparitie intr-una memorabila si atragatoare pentru cei de langa tine.

Nu mai este nevoie sa apelam la o ardere a parului cu decoloranta sau apa oxigenata pentru a capata acea nuanta speciala pe care o dorim atat de mult. Nu mai trebuie sa ne vopsim parul intr-o nuanta mai deschisa care oricum sa nu se prinda de parul nostru natural, ci avem foarte la indemana solutia suvitelor mai deschise care se mascheaza sau reies dintr-un par mai inchis la culoare.

Ce poate sa te scoata mai mult din anonimat si ce poate sa te faca sa stalucesti mai mult decat un par atent studiat si buclat in diferite nuante calde si naturale de caramel si aluna deschisa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *