Nu mai lua totul atat de in serios

Atunci cand iei viata mult prea in serios atunci este foarte usor sa devii mai speriat de a face o greseala si de a te impiedica intr-atat incat vei deveni paralizat in cazul unei situatii mai complicate pe care o ai de infruntat in viata. Atunci cand te iei prea tare in serios, in experienta mea, devine destul de dificil de a te mai bucura de momentul prezent si de ceea ce se intampla acum. Este mai greu sa lasi in urma trecutul care nu iti da pace si sa razi de tine de unul singur si sa te mai si amuzi de ce se intampla in prezent.

Ce ai putea sa faci in schimb pentru a preveni astfel de lucruri si de situatii nedorite? Atunci cand vrei sa iti dezvolti o atitudine mai buna, sa te readuci singur in atentia ta, sai ai mai multa grija si consideratie pentru tine insuti, cel mai bine este sa iti setezi niste remindere care sa iti reaminteasca de asta. Trebuie doar sa amplasezi niste biletele pe frigider, pe dulap, pe oglinda sau pe monitorul calculatorului tau pentru a te  pastra mai mereu atent si concentrat asupra a ceea ce conteaza cel mai mult in viata ta, persoana ta.

De asemenea, un alt efect major poate fi dat de lucrurile de care te inconjori. Scestea pot avea un foarte mare impact asupra concentrarii tale si asupra felului in care gandesti. Indiferent daca este ceva pozitiv sau ceva negativ, lucrurile din jurul tau au mereu o putere de atractie si schimbare a felului in care gandesti. Asadar, cel mai puternic si mai bun lucru pe care il poti face referitor la aceste remindere este de a te referi la viata ta, la toate lucrurile din ea care merita si care au fost experimentate de tine sau de ideile de viitor care te lumineaza de indata ce iti aduci aminte de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *