MSI GT70 Dominator Pro 888 preview

gt70

Avand in vedere numeroasele alegeri pe care le are la dispozitie un gamer in materie de laptop-uri am decis sa ne indreptam atentia catre un laptop de la MSI. Mai exact am decis sa vedem ce ne ofera cei de la MSI cu al lor MSI GT70 Dominator Pro 888.

Laptop-ul se prezinta destul de bine la prima vedere, avand o carcasa de plastic care pare destul de rezistenta. Odata ce ridicam capacul observam un display superb de 17,3 inchi capabil sa ruleze cele mai noi jocuri la rezolutie full HD de 1920 x 1080 si o tastatura cu lumina ambientala programabila de la Steelseries.

In privinta performantelor Dominator Pro 888 sta foarte bine. Acesta ascunde sub carcasa sa un procesor Intel Core i7 4800MQ quad core care functioneaza la o frecventa de 2.7 GHz. Procesorul lucreaza foarte bine in tandem cu cei 32 GB de memorie RAM DDR3L care functioneaza la o frecventa de 1600MHz. Daca e sa combinam aceasta putere cu placa video, cu siguranta ca nu vom avea nevoie de un upgrade serios pentru urmatorii 2 ani in privinta jocurilor. Placa video este un GeForce GTX 880M cu 8GB de memorie GDDR5.

Toata aceasta adunatura de componente impresionante nu ar avea nici un efect daca HDD-ul ar fi unul normal. De aceea acest model de laptop vine nu cu unul, nu cu doua, ci cu 3 SSD-uri de 128 GB pentru o rapiditate sporita. SSD-urile sunt legate in RAID 0. Pe langa acestea avem la dispozitie un HDD de 1TB pentru stocarea datelor.

MSI se pare ca ne ofera un produs calitativ si performant la un pret destul de bun. Pretul ce ar trebui sa-l platesti pentru un asftel de laptop pleaca de la 2,617 dolari americani.

Laptop-ul vine insotit de sistemul de operare Windows 8.1. In caz ca doresti sa utilizezi interfata 8.1 vei fi destul de dezamagit deoarece laptop-ul nu are un display touchscreen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *