Modalitati de exprimare a iubirii

Se va aseza langa tine pe canapea atunci cand va avea de lucrat de acasa, in timp ce tu vei vrea sa te uiti la televizor. Nu ii pasa daca pur si simplu il ignori si te uiti la TV, el vrea doar sa fie acolo alaturi de tine si sa respire acelasi aer cu tine.

Atunci cand ziua ta se apropie, el va socializa mai mult ca oricand cu toate prietenele si prezentele feminine din viata ta pentru a-l ajuta sa iti gaseasca darul perfect. Stie ca de obicei returnezi tot ce nu iti place in materie de cadouri, asa ca vrea sa se asigure ca iti va lua ceva cu adevarat special de care va sti sigur ca nu il vei returna.

Iubitul tau va pune mereu nevoile si dorintele tale inaintea alor lui. Acesta iti va ceda perna cea mai buna, te va lasa sa gusti sau chiar sa-i mananci mancarea, atunci cand iesiti pe undeva la masa, chiar daca tu o ai pe a ta. Si atunci cand stati ghemuiti pe canapea, el va lua o astfel de pozitie incat sa-ti vina tie usor sa te sprijini de el.

Atunci cand zburati cu avionul pe undeva, el va lua mereu locul din mijloc, astfel incat tu sa poti sta ori langa geam, ori langa coridor, pentru a-ti mai usor sa te ridici la nevoie.

Iubitul tau te va purta in spate acasa atunci cand picioarele tale vor fi prea obosite ca sa mai poata merge cum trebuie, mai ales dupa o noapte de distractie. Dupa ce se intampla asta deja de doua ori, va deveni un ritual si nici nu va mai fi nevoie sa-l rogi sa te care pana acasa. Doar te va ridica usor si te va pune in spate atunci cand deja dai semne de oboseala sau de betie(ceea ce se intampla in unele cazuri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *