Mariajul tau nu mai poate fi salvat? Apeleaza la ajutorul unui avocat

divort

Cu toate ca inceputul unui mariaj este reprezentat doar de lapte si miere, de-a lungul timpului incep sa apara anumite probleme ce fac relatia de cuplu mult mai greu de suportat. Indiferent care sunt motivele, partenerii au obligatia si datoria de a remedia situatia de ambele parti, astfel incat sa se imbunatateasca considerabil. Cu toate acestea, unele persoane ajung sa apeleze la ajutorul unui avocat pentru divort Cluj care sa remedieze acasta situatie dificila.

Exista anumite situatii in care nici unul dintre parteneri nu doresc sa continue mariajul, fapt pentru care decid de comun acord sa puna punct pentru totdeauna. Acest caz este mai usor de rezolvat din punct de vedere legal, insa exista si alte probleme care ingreuneaza destul de mult situatia. De altfel, in momentul in care unul doreste sa incheie relatia, iar celalalt nu, apare avocatul solicitat de persoana care vrea sa paraseasca mariajul si incearca sa ii faca pe cei doi sa inteleaga care ar fi cea mai potrivita optiune in acel caz.

Cu toate ca un avocat nu este neaparat un psiholog, intelege cu adevarat care sunt nevoile si dorintele clientilor lor, astfel ca reusesc cu succes sa ii multumeasca pe toti.

Chiar si eu am apelat la un momentat la ajutorul unui avocat pentru divort Cluj in momentul in care am simtit ca nu pot duce la capat mariajul in care eram implicata de 5 ani. A fost un caz putin mai dificil, datorita faptului ca aveam impreuna cu partenerul meu doi copii. Cu toate acestea am reusit sa ajungem la un comun acord, cu ajutorul avocatului care a fost in permanenta alaturi de noi si ne-a sprijinit in totalitate.

divort
Sursa: elliottlawfirmpc.com

De altfel, inainte de a solicita serviciile unui om al legii, va recomand sa incercati sa remediati situatia de unii singuri, in cazul in care nu s-a intamplat niciun incident grav care sa afecteze direct pe cineva. In aceasta perioada in care a durat divortul, am descoperit care sunt uimitoarele calitati pe care le are un avocat profesionist:

  • Comunicare excelenta – are abilitati extraordinare de exprimare orala si scrisa, astfel ca am putut comunica extrem de lejer cu el. In timpul procesului am observat ca este convingator si foarte documentat cu privire la cazul meu si la legile ce trebuiau puse in aplicare.
  • Judecata – capacitatea de a trage concluzii rezonabile, logice sau ipoteze de informatii limitate sunt esentiale la un avocat. Hotararea este un aspect extrem de important in vederea judecatii. Acesta va trebui sa ia cele mai bune decizii, intr-un timp extrem de scurt.
  • Bune abilitati de cercetare – in mod similar, fiind capabil de a cerceta rapid si eficient este esential pentru intelegerea clientilor sai, a nevoilor si pregatirilor strategiilor juridice. Elaborarea strategiilor legale impune sa absoarba si sa cuprinda cantitati mari de informatii, pe care mai apoi sa le gestioneze util.
  • Perseverenta – -pentru a putea duce cazul la bun sfarsit, un avocat profesionist trebuie sa fie perseverent, astfel incat sa finalizeze cu succes ceea ce si-a propus.
  • Creativitate – cei mai profesionisti avocati de divort nu sunt doar logici si analitici, ci beneficiaza si de o doza consistenta de creativitate. Cea mai buna solutie nu este intotdeauna cea mai evidenta. Este necesar ca avocatul sa gandeasca si „in afara cutiei”.

Toate fiind spuse, in cazul in care ambii parteneri sunt porniti sa se desparta definitiv, este recomandat ca acestia sa apeleze la ajutorul unui avocat pentru divort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *