Manequeen este regele castigurilor

manequeen

        Cu toate cuvintele de lauda, recunosc cu mandrie ca sunt onorata sa lucrez la Manequeen, regele castigurilor in toate planurile vietii. Pot spune cu mana pe inima ca Manequeen se numeste, in cel mai corect sens al cuvantului, un studio videochat.

Prin eleganta, frumusete, principii sustinute puternic, castiguri, prietenie si sustinere, Manequeen este o noua stea in lumea videochatului, care straluceste cel mai puternic. Alaturi de grupul Charm Studios, din care fac parte si Allure si Glam, Manequeen este o dovada a profesionalismului si a experientei vaste. Este rezultatul muncii facute corect, legal si nu in ultimul rand, munca facuta cu iubire si dedicare. Asta am inteles inca de la primii pasi pe care i-am facut in acest studio de exceptie.

Nu aveam nicio indoiala ca voi fi multumita pe deplin, deoarece imi erau asigurate castiguri materiale si spirituale. Siguranta acestui lucru mi-a demonstrat-o toata experienta din urma din care a luat nastere Manequeen. Iar eu am renascut alaturi de cel mai profesionist studio din Bucuresti, Manequeen.

Prin cele mai fine tratamente de rasfat si cele mai atractive bonusuri, sunt motivata zilnic sa vin cu drag la Manequeen. Mai mult decat atat, mi-am convins si cateva prietene sa vina aici, pentru ca nu au ce sa piarda. Sunt deja colega cu ele de ceva timp si toate suntem extrem de multumite. Manequeen mi-a multumit pentru colegele noi prin bonusul LuxQueen, o bijuterie Swarovski splendida.

S-a potrivit de minune cu noii mei pantofi Musette, pe care i-am primit dupa ce am depasit suma de 1.200 de dolari dintr-o luna cu 10% in luna urmatoare. Si am continuat tot asa, depasind zeci de procente, pana am primit un setul complet: o rochie Poema si o geanta Musette. Acest set mi-a fost de folos la nunta unei prietene, care a ramas uimita de cat de minunat aratam cu toate lucrurile primite de la Manequeen. Eram de senzatie, straluceam chiar mai mult decat mireasa.

Frumusetea mi-a fost rasfatata si intretinuta prin iesiri permanente la cele mai luxoase saloane din Bucuresti. Pentru ca sunt un model care isi iubeste munca si merg intotdeauna cu placere la studio, Manequeen ma rasplateste mereu cu vouchere BeautyQueen. Este precum un deliciu continuu, care nu se mai termina. Manequeen chiar are grija de mine si ma apreciaza pentru farmecul prin care cuceresc admiratorii.

Manequeen este cuceritorul care mi-a furat inima prin cele mai avantajoase castiguri si cele mai elegante lucruri, care ma inconjoara zilnic.

 

 

 

 

Comentarii

  1. Manequeen spune:

    […] dispune de un pachet mare de bonusuri, printre care se afla si LuxQueen, o bijuterie de exceptie din gama Swarovski, care m-a facut sa […]

  2. Manequeen spune:

    […] fiecare depasire de 10% din castiguri, Manequeen a pus la dispozitia modelelor bonusul DressQueen. Tot ceea ce trebuia eu sa fac in […]

  3. Manequeen spune:

    […] un anume studio de videochat din Bucuresti pe nume Manequeen, care oferea angajatelor sansa de a castiga intre 1.000 si 15.000$ lunar. Nu am stat prea mult pe ganduri cand am auzit asta si m-am decis sa ma mut la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *