Lucruri intelese de personele antisociale

In lumea asta mare, exista fel si fel de oameni, mai draguti, mai sociabili, mai deschisi sau poate mai prietenosi decat ai fi crezut la o prima vedere, insa pe de alta parte exista si tipul acela de oameni ursuzi, sarcastici, care isi inteleg doar ei glumele(asta daca le fac) si sunt destul de antisociali referitor la restul lumii. Insa, in acest articol voi enumera o parte din trasaturile sai situatiile care ii diferentiaza pe ei de catre alti oameni mai „normali”.

Oamenii antisociali asteapta cu rabdare in spatele usii, in locuinta lor, inainte de a iesi afara si sa mearga unde au de mers, atunci cand aud vorbele vecinilor pe hol. Acestia procedeaza in felul asta pentru ca la cat de lipsiti sunt de compania cuiva, sau mai bine zis la cat de neplacuta li se pare compania cuiva, nu ar dori cumva sa dea nas in nas cu vecinii si sa trebuiasca sa vorbeasca care cumva cu acestia.

Sincer, totusi, asta nu e neaparat un semn caracteristic numai unei persoame antisociale. Si eu daca as fi pe graba sau daca pur si simplu nu ma am bine cu vecinii sau nu am chef sa dau fata cu ei, procedez in acelasi mod, dar asta nu inseamna ca sunt antisociala. Acum, difera de la caz la caz.

Atunci cand prietenii anuleaza niste planuri ce erau menite pentru o anume seara, persoanele antisociale se bucura in secret de acest lucru, pentru ca astfel pot ramane acasa si pot urmari serialul lor favorit, in loc sa iasa si sa piarda vremea band sau vorbind tampenii(sau mai bine zis ascultand tampeniile altora).

Dar si atunci cand in sfarsit au fost trasi mai mult cu forta la o petrecere, odata ajunsi acolo, in centrul ei, in loc sa se bucure de atmosfera, de muzica si de oamenii din jur, acestia se intreaba nelinistiti sau cu un ton sarcastic, ce cauta ei acolo. De fapt, persoanele antisociale au ca prieten bun internetul. Acesta nu este doar un hobby pentru ei, ci este un stil de viata, un prieten bun mereu alaturi si care nu cere nimic in schimb(eventual, sa-i fie platit abonamentul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *