Lucruri care se intampla prin lume si pe care trebuie sa le cunosti!

De mult timp orasul Los Angeles nu mai are o reputatie proasta, de loc fara viata, deschis doar pentru jocurile de hockey ce se desfasoara in centrul acestuia. De vreme ce muzeele din colturile orasului sunt infloritoare, dinamismul centrului orasului ce creste incontinuu este reprezentat de mancarea de aici. Cel mai notabil loc este Grand Central Market, o arcasa de peste 30 de cele mai bune magazine de mancare din oras.

Construita in 1917, aceasta piata a tot fost refacuta in aultimii ani, atragand lanturi populare de produse alimentare si de localuri in care se serveste mancare cum ar fi G&G Coffee si de curand, Belcampo Meat Co. Chiar in josul strazii se regaseste Alma, care a fost denumit cel mai bun restaurant din tara de catre revista Bon Appetit.

Si unde este mancare buna se pot face si cumparaturi grozave. Magazine de tot felul vor fi adaugate in cartier destul de curand: un outlet al casei de moda Acne Studious s-a deschis in Decembrie, iar Aesop, un brand specialist in ingrijirea tenului ii va urma in curand. Gurmanzii si pasionatii de cumparaturi laolalta vor avea ocazia sa stea impreuna la Ace Hotel, un loc de cazare de abia deschis anul acesta.

Miscarea de dezvoltare regionala a Namibiei, ce sustine totdata si turismul in comunitatile rurale, a fost si continua sa fie un mare succes. In 2013, cele 79 de rezervatii au primit prestigiosul Gift to the Earth Award de la organizatia World Wildlife Fund, iar superbul desert de nisip Namib s-a alaturat listei Unesco World Heritage.

Optiunile pe care le au la dispozitie vizitatorii ce vor sa ajute la finantarea proiectelor de aici sunt nenumarate. Desert Rhino Camp sprijina in mod direct rezervatiile naturale, care mentin un numar crescator a populatiei de rinoceri aflati in alte parti pe cale de disparitie. In acest an, Wilderness Safaris planuieste de asemenea sa deschida Hoanib Skeleton Coast Camp, in nordul raului Hoanib.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *