Lucruri pe care nu trebuie sa le iei personal

personalitate

Femeile prin definitia lor sunt fiinte gingase si plapande care au intentia de a lua totul asupra lor, de la o chestie minora pana la una majora ce nu tine de ele, ci de lume. Atunci cand esti femeie este foarte dificil sa nu crezi ca lumea nu se invarte in jurul tau mai ales daca ai prieteni care incearca sa evidentieze si parti negative ale personalitatii tale.

Nu trebuie sa iei personal

Cand te impinge cineva atunci cand astepti la coada sa platesti. Trebuie sa te gandesti ca cel care a facut acest lucru poate se grabea, poate era neatent sau poate pur si simplu era implicat intr-o conversatie si nu si-a dat seama de acest lucru. Nu a fost cu intentie, deci nu o lua personal!

Aglomeratiile in trafic. Nu te gandi ca acestea sunt facute sa iti strice tie ziua sau sa te faca sa intarzii la munca. De cele mai multe ori ele doar isi fac rolul si anume de a fluidiza traficul. Nu te da batuta si incearca sa asculti muzica ta preferata, sa comunici cu un prieten si sa te bucuri de mediul natural.

Masa de cina nu este apreciata. Nu este nici o problema daca ati depus efort si ati pregatit un meeniu delicios iar partenerului sau invitatilor nu le place acest fel de mancare. Ganditi-va ca unele gusturi nu se discuta si implicit nimeni nu este obligat sa faca comentarii pozitive asupra unui fel de mancare. Si tacerea este un rapsuns, Important este ca ati facut o treaba buna si ati gatit cea mai buna mancare.

Cand cineva se uita la tine. Trebuie sa iei in considerare ca oamenii au ochi pentru a privi orice lucru din jur, iar atunci cand se uita la tine poate gandul le este in alta parte si au ramas cu privirea. Nu este indicat sa ii raspundeti sau sa ii zambiti frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *