Lucreaza Apple impreuna cu BMW pentru iCar?

bmw

 

Exista zvonuri ca o masina iCar va reusi sa apara pe piata. Recent, ultimele barfe sugereaza ca Apple va fi acela care va da nastere unui mod iCar, bazandu-se pe modelul deja existent al BMW- i3. Cu toate acestea, sursele germane sustin ca prima masina a gigantului tech ar putea fi construita si vanduta de catre BMW.

Zvonurile sustin ca cele doua companii sunt foarte aproape de a semna un acord oficial, dupa ce au avut o incercare si anul trecut. Unele surse sustin ca, Tim Cook, seful executiv al companiei Apple, a luat legatura cu cei de la BMW, pentru a afla cum este realizata masina electrica i3. In timpul vizitei sale, directorul Apple a insistat cu intrebarile asupra productiei de masini electrice. Cu toate acestea, se pare ca dialogul dintre Apple si BMW s-a incheiat fara succes, din moment ce Apple isi doreste sa exploreze dezvoltarea unui autoturism pe cont propriu.

Cu toate acestea, producatorul de masini de lux sustine ca, in prezent, nu exista niciun fel de discutii intre BMW si Apple cu privire la realizarea unei masini, iar Apple refuza sa comenteze asupra acestui subiect.

Se crede ca masina, numita „Project Titan”, va semana foarte mult cu un minivan, care poate fi comparata cu modelele hatchback elegante a BMW. Un expert din aceasta industrie a declarat ca masina electrica ar putea fi disponibila pe drumurile publice abia in anul 2020, fiind o concurenta pe masura cu Tesla Motors, GM si altele. In prezent nu exista prea multe detalii cu privire la masina Apple, insa este de asteptat ca aceasta sa includa componente BMW dar si sisteme de conducere autonome.

Steve Jobs si iCar

Construirea unei masini de catre Apple poate sa para un salt impresionant, dar nu este pentru prima data cand un astfel de proiect este discutat in compania celebra Apple. Intr-un interviu luat anul trecut, un membru al consiliului din compania Apple- Mickey Drexler, a declarat ca inainte ca Steve Jobs sa moara in anul 211, acesta a luat in considerare construirea unei masini. „Steve Jobs a inceput sa proiecteze o masina iCar. Si eu sunt de parere ca masinile au o oportunitate foarte mare pentru a castiga un design cat mai cool.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *