Legatura dintre Internet of Things si sistemele de incalzire inteligente

termostate inteligente

Legatura dintre Internet of Things si sistemele de incalzire inteligente

Ce este un termostat inteligent? Pe scurt, acesta este un dispozitiv care permite utilizatorului sa gestioneze si sa manipuleze temperatura din locuinta, in situatia in care utilizatorul se afla la o distanta apreciabila fata de casa. Mai mult decat atat, acest lucru este posibil multumita Internetului, a smartphone-urilor, laptopurilor sau a tabletelor. Dispozitive smart sunt cele care promit economisire de bani si ajuta la imbunatatirea relatiei oamenilor cu mediul inconjurator- fiind o solutie ce se pliaza la problemele de mediu din prezent.

Potrivit specialistilor din domeniul tech, termostatele inteligente sunt piese centrale in cadrul conceptului „Internet of Things”- fiind dispozitive ce ne pot ajuta sa controlam temperatura dintr-o anumita camera de la distanta, astfel incat sa se ajunga la economisire substantiala de bani.

Lumea internetului la Salus Controls

Salus Controls din Romania s-a remarcat pe piata dispozitivelor termice prin gama de termostate inteligente, iT 500 si iT 600, dar si prin pachetele iT600 cu TRV, care permit reglarea temperaturii din camerele locuintei, cu ajutorul robinetilor termostatici. Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de produsele companiei, oricare membru al echipei ofera asistenta tehnica, si implicit consultanta in vederea achizitionarii de produse pentru camera si anexe.

Acum, controlul este in mainile fiecarui proprietar de locuinta, service auto, garaj, societate comerciala care opteaza pentru o inovatie in materie de confort si opteaza pentru un sistem de automatizare incalzire in pardoseala Salus KL06. Beneficiul instalarii unui astfel de sistem este reflectat in trei directii unice: repartizare egala de caldura in camere, oferirea de valoare estetica si economie la energie. O instalatie termica prin pardoseala elimina oricare semn de intrebare cu privire la confortul obtinut in zilele de iarna si de altfel, ofera suficient spatiu in dreptul ferestrei, eliminand posibilitatea de a instala calorifere. In aceasta maniera, se obtine mai mult loc si de altfel se creeaza impresia de spatiu mai mult.

Sistemul de automatizare pentru incalzirea in pardoseala, Salus KL06, reduce consumul considerabil consumul de energie lunar la factura de intretinere, si de altfel functioneaza in ajutorul acelor sisteme de incalzire cu un consum ridicat de apa calda menajera. Pompele termice, cazanele si boilerele de apa pot functiona mai rapid, pot fi alimentate cu un randament ridicat de energie termica, evidentiind un mediu curat, igienizat, cald si modern.

Alte avantaje ale instalarii unui sistem de incalzire prin pardoseala de la Salus Controls sunt reflectate prin: produse fiabile, produse cu o calitate desavarsita, siguranta pe timp indelungat, garantie pentru 10 ani de zile, dar si prin oferirea de servicii de specialitate conexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *