Intrebuintari Coca Cola

Celebra bautura racoritoare poate fi extrem de utila in aproape toate activitatile casnice. Poate curata cu succes petele de grasime de pe haine sau cele din bucatarie, increteste parul curata baia. In urma unor experimente, s-a demonstrat ca bautura poate fi folosita intr-o multime de moduri diferite.

Pentru ce se utilizeaza Coca Cola

Indeparteaza rugina. Pentru a indeparta rugina de pe anumite obiecte, acestea pot fi lasate la ”inmuiat” peste noapte in Coca Cola, dupa care se spala de dimineata. Coca Cola ajuta la indepartarea ruginei si poate fi utilizata si pe crom ruginit, prin turnarea de Coca Cola pe o carpa si spalarea obiectului cu carpa inmuiata in Cola.

Pentru par. Coca Cola poate fi utila si femeilor care doresc sa se coafeze singure. Toarna putina Cola in par, lasa cateva minute dupa care clateste, si vei descoperi ca parul va deveni carliontat. De asemenea, Cola poate fi utila pentru indepartarea gumei de mestecat din par, iar Coca Cola dietetica este utila pentru a elimina colorantul din par.

Indeparteaza petele de pe haine. Poti sa folosesti Coca Cola pe post de ”inalbitor”, deoarece acest suc reuseste sa indeparteze chiar si cele mai dificile pete. Astfel, Cola devine o solutie ieftina de indepartare a petelor de pe haine. Toarna o doza de cola pe zona murdara a unui tricou, de exemplu, si las-o la inmuiat pentru ceva timp, dupa care poti spala tricoul in mod normal. De asemenea, ca un avantaj suplimentar, Coca Cola ajuta la dezinfectarea hainelor.

Foloseste Coca Cola pentru curatarea baii. Cola te ajuta sa speli 3 elemente principale din baie: cada, chiuveta si toaleta. Se toarna 1-2 cesti de bautura in vasul de toaleta, se acopera cu capac si se lasa sa stea timp de o ora, timp in care toate bacteriile vor muri. In plus, Coca Cola elimina si mirosul neplacut. Coca Cola va indeparta depunerile de calcar si murdariile de pe chiuveta si cada. Aplica Coca Cola direct pe suprafata si sterge cu o carpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *