Instalează aplicația Stailer și programează-te în aceeași zi la salon!

stailer

Programările la salon pot fi efectuate acum foarte rapid și exact în zilele în care ai nevoie. Dacă vorbim despre un eveniment important, atunci cu siguranță va trebui să rezervi locul din timp pentru a te asigura că vei beneficia de serviciu. Instalează aplicația Stailer și programează-te în aceeași zi la salon! 

Stailer este o platformă online ce îți oferă acces la saloane de hair & beauty. Prin intermediul ei te poți programa pentru acele eficiente servicii de înfrumusețare, chiar în aceeasi zi. Dacă ai norocul ca locul să fie liber la ora la care îți dorești, programarea se poate face foarte facil fix în ziua respectivă. În caz contrar, poți căuta, bineînțeles, o altă dată sau o altă oră. 

Ai la dispoziție mii de saloane și hairstyliști din întreaga țară, mai exact din 41 de orașe. Tot ce trebuie să faci pentru a le găsi este să introduci locația unde dorești programarea. Mai apoi, vei avea parte de o întreagă listă cu saloanele și hairstyliști din orașul tău, dar și de la ora și data când vrei să rezervi locul. Pentru a-ți fi mai ușor să te programezi instaleaza aplicatia Stailer și bucură-te de avantajele sale!

Intră în comunitatea Stailer și descoperă beneficiile platformei!

Crearea unui cont pe aplicația Stailer este foarte facilă. Trebuie doar să descarci aplicația de pe App Store, Google Play sau App Gallery, apoi să îți creezi un cont. Pe platformă te poți înregistra și astfel vei avea acces la toate beneficiile de pe orice dispozitiv. Stailer poate fi utilizată de pe laptop, tabletă, PC sau telefonul mobil. Ai informatii suplimentare in acest articol.  

Programarea poate fi efectuată în mai puțin de 5 minute dacă știi deja salonul unde vei merge. Pentru a-ți rezerva locul, trebuie să selectezi genul tău, locația, data și ora, cât și serviciul de care ai nevoie. Stailer este o platformă care poate fi accesată și utilizată de către toți clienții, respectiv bărbați și femei. Așadar, serviciile de înfrumusețare așteaptă ambele genuri pentru un răsfăț total!

Dacă ai efectuat deja o programare la un hairstylist sau salon și vrei să te întorci pentru același serviciu, prin intermediul aplicației te poți reprograma. În acest fel, nu mai trebuie să urmezi toți pașii pentru o programare nouă, ci doar să apeși butonul „Reprogramează-te”.

Află informații despre salonul preferat

Fiecare rezultat conform căutărilor tale, salon sau hairstylist, are în dreptul său informații importante pe care le poți afla. De pildă, poți cunoaște anterior prețul pentru serviciul dorit, durata în care acesta se efectuează, păreri ale altor clienți, orarul general al salonului, adresa exactă, cât și fotografii cu lucrările hairstyliștilor & interiorul salonului.

În funcție de aceste detalii, foarte mulți dintre clienți aleg salonul. Cu alte cuvinte, fiecare informație de acest tip are un cuvânt de spus în alegerea finală. La rândul tău și tu poți lăsa o recenzie despre experiența pe care ai avut-o la salonul sau hairstylistul pe care l-ai vizitat. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *