Filme horror care merita sa fie vazute

Filme mai pline de suspans si de emotii nu poti gasi inafara filmelor horror, de groaza, care te surprind si te uimesc prin tehnicile, efectele, sunetele si imaginile intr-adevar oribile, intr-un sens bun, ce se regasesc in acestea. Oricine trebuie sa vizioneze cel putin de cateva ori in viata filme horror de calitate. Pentru cei pasionati sau pentru cei mai putin hotarati avem o lista de filme horror super, care va vor schimba parerea si va vor transforma in niste iubitori ai acestui gen.

‘American Mary’ (2012)

Mary este o studenta leftera la medicina care este drogata si violata in timpul unei petreceri la care este invitata, de catre profesorul ei. Fugind de scoala si fiind disperata dupa bani, aceasta este aruncata in lumea infernala a modificarilor corporale. Insa acestea nu sunt singurele modificari care se produc acolo. Sunt ilegale si mana in mana cu imoralitatea, insa daca ai suficienti bani, Mary va avea grija de toti care vor acest lucru.

‘Satan’s Little Helper’ (2004)

In timpul sarbatorii de Halloween, micul tocilar Douglas Whooly se imprieteneste fara sa stie cu un criminal in serie mascat. Douglas si noul sau amic aduc la viata jocul favorit al micutului „Satan’s Little Helper”. Douglas crede ca totul nu este decat un joc astfelincat acestia doi continua sa terorizeze localnicii, si apoi propria familie.

‘Event Horizon’ (1997)

Echipajul „Lewis and Clark”, condus de capitanul Miller(Laurence Fishburne), este trimis sa investigheze nava spatiala pierduta Event Horizon care a disparut cu cativa ani in urma. In timp ce echipajul exploreaza structurile interioare ale navetei, o prezenta malefica incepe sa-i tortureze pe fiecare dintre acestia. Dr. Weir, omul de stiinta care a creat Event Horizon, realizeaza ca aceasta forta nu apartine acestei lumi si ca este raul intruchipat. 

‘Maniac’ (2012)

Frank Zito (Elijah Wood) este un barbat instabil mintal care conduce afacerea familiei, vanzarea de manechine. Pe cand era copil, acesta a fost abuzat de mama sa. Lasandu-l sa o priveasca in timp ce facea sex in grup, acestuia i s-au dezvoltat abilitati de criminal si dorinta de a ucide. Acum, acest criminal pandeste in noapte pentru a gasi femei pe care sa le ucida, sa le scalpeze si sa le foloseasca apoi parul pentru perucile manechinelor sale.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *