Fericirea poate prima mereu

Atunci cand ai un vis este atat de usor sa te pierzi in planurile pe care le faci in speranta ca il vei indeplini. Te vei trezi visand cu ochii deschisi la viitorul tau dar te vei si bloca atunci cand vei descoperi ca acesta nu este tocmai atat de usor de realizat. Asadar, faci o alegere foarte gresita si comuna, pe care o face toata lumea de altfel, si astepti, astepti timp indelungat pana cand va veni poate timpul potrivit pentru a trece la fapte si pana la a transforma din acel vis o realitate palpabila.

Binenteles, nu fiecare vis este ceva cu care poti incepe chiar in momentul de fata. De obicei, acestea necesita ceva timp pana la indeplinirea lor, pentru ca sunt pe termen lung, insa daca nu vei incepe sa pui deoparte bani, sa incepi sa iti creezi relatii si conexiuni, sa atragi langa tine persoane de la acre sa ai de invatat, sa citesti si sa te informezi din timp asupra a ceea ce vrei sa realizezi cat de curand, atunci poti spune ca acel vis este ca si cum doar l-ai fi avut noaptea in somn si ti-ai fi dorit ca dimineata sa nu mai vina niciodata.

Asadar simplifica lucrurile pentru tine. Nu trebuie sa te implici in ceva foarte maret pentru ca mai apoi sa te impotmolesti si mai tare. Asta o pot face doar cei mai curajosi oameni din lume, si nici chiar acestia nu se pot lauda cu implinirea reala a vreunui vis. In schimb, ai putea face pasi mai mici, actiuni mai marunte. Si maine poti face la fel, si poimaine la fel, si tot asa in continuare pana vei fi realizat ceva cu adevarat bun pentru tine. Important este sa incepi ceva si sa te tii de acel ceva chiar si atunci cand ti se pare ca devine mai greu sa nu te lasi descurajat in nici un caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *