Fenomenul „copii cu copii”

In ziua de astazi, a fi adolescent si a avea un copil este un lucru destul de grav, daca acest copil s-a conceput pe urma inconstientei sau a altor lucruri. Sigur ca daca ne gandim in urma cu ceva vreme, mai exact in urma cu 20-30 de ani era absolut o normalitate sa ai un copil atat de tanara pentru ca cuplurile se casatoreau foarte devreme si aveau si un sprijin din partea statului.

In ziua de astazi, nu mai exista aceleasi oportunitati iar cresterea unui copil poate fi o adevarata provocare. Cu totii dorim binele copilului nostru, iar atunci cand vine pe lume nu ne dorim sa il facem sa sufere din cazua unor lipsuri materiale. De regula, fetele care devin mame inainte de 20 de ani nu au deevenit mame pentru ca si-au dorit ci au dveenit mame pentur ca s-a intamplat. Cum s-a intamplat? Simplu! Faptul ca nu s-au protejat in mod constant a dus la producerea acestui eveniment.

Sigur ca nu este greu sa facem un copil insa cu ce il intretinem daca traim intr-o tara de mizerie? Ar trebui ca nimeni sa nu duca lipsa si gandul zilei de maine insa din pacate nu este posibil acest lucru in Romania.

Pe de alta parte, trebuie sa fim contienti ca indiferent de varsta pe car eo are mama la nasterea copilului, ea este la fel de bucuroasa la fel ca orica alta mama. In ziua de astazi exista foarte multi tineri de 20-25 de ani care nu isi doresc sa fie parinti pentru ca nu cred ca isi pot asuma o astfel de responsabilitate. Ce mai putem sa spunem despre o adolescenta confuza, care este acuzata de toata lumea si invinuita? Trebuie sa fim constienti in momentul in care facem un astfel de pas deoarece un copil nu este o joaca sau o gluma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *