Facebook Poke, eliminat

facepoke

Ai auzit vreodata de aplicatiile Poke si Camera ale celor de la Facebook ? Daca nu fie nu esti un utilizator inrait de Facebook, fie nu ai avut motiv sa le folosesti, fie ca ai stiut de existenta acestora. Ideea este ca Facebook a decis sa renunte la aceste aplicatii. Vesti bune sau vesti mai putin bune, nu stim, asta depinde de utilizatori, de cei ce foloseau sau nu aplicatiile.

Decizia celor de la Facebook de a elimina cele doua aplicatii din App Store, nu este deloc surpinzatoare, sau cel putin nu ar trebui sa fie. In primul rand popularitatea acestora nu era una demna de o aplicatie Facebook, si in al doilea rand, majoritatea din functiile pe care aceste aplicatii le puneau la dispozitie, erau deja implementate pe site-ul de socializare  media. Daca ati folosit macar o singura data Poke-ul pe Facebook, probabil ca stii, ca prin intermediul acesteia pe langa Poke-ul pe care il trimiteai prietenilor tai de pe Facebook, aveai posbilitatea de a trimite si fotografii, video-uri si mesaje.

Aceste lucruri le poti face acum si prin intermediul Facebook Messenger, si de-a lungul timpului aceste functii au fost implementate pe site-ul nevoia pentru aplicatii separate fiind eliminata.

Desi nu sta in caracateror celor de la Facebook, faptul ca au decis sa elimine aceste aplicatii si nu sa le reinoiasca si sa le relanseze, am putea deduce ca Facebook doreste sa faca putina curatenie, sa elmine partea veche si sa faca loc pentru ceva nou, ceva nou ce inca nu stim ce presupune, insa cu siguranta ca ne putem astepta la alte aplicatii asemanatoare sau speram ceva nou.

Daca erai genul de persoana care trimitea destul de multe poke-uri si iti enervai prietenii cu aceasta aplicatie probabil ca amicii tai sunt recunoscatori ca aceasta nu mai este dispobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *