Etape prin care trece o relatie

Fiecare persoana de-a lungul vietii sale trece prin mai multe experiente legate de relatii. Indiferent cate relatii avem de-a lungul timpului toate sunt foarte diferite. Fiecare relatie este unica in felul ei. Totusi anumite etape ne arata cat de durabila este relatia de cuplu. Dar daca se intampla ca aceste etape sa nu fie tocmai grozave atunci si relatia va esua.

Sa incep cu prima etapa care este acea dragoste nebuna. Fiind primul stadiu al relatiei este clar ca este o atractie foarte puternica intre voi doi. Va doriti sa stati cat mai mult timp impreuna. De asemenea in aceasta etapa nu aveti ochi sa vedeti partile rele ci doar cele bune.

A doua etapa este intelegerea. Este a cea etapa in care partenerii incep sa se cunoasca cat mai bine. Vorbiti despre toate lucrurile care va inconjoara, totul este bine si frumos.

Si astfel apare etapa cu primele certuri dupa ce cateva luni va-ti inteles de minune. E acel moment in care pertenerii de viata trebuie sa faca fata primelor conficte.

Urmeaza etapa in care amndoi va formatii anumite opinii unul despre celalalt. Mai tarziu apare etapa in care relatia se cimenteaza in sensul ca fiecare are idei clare despre celalalt. Este acea etapa in care oferi dar si primesti.

Urmatoarea etapa deja denota un echilibru intre voi doi, o fericire ca va-ti gasit unul pe altul. Fiecare se cunoaste sufiecient de bine si stie ce asteptari are. De asemenea sunteti foarte fericiti si credeti ca relatia voastra este perfecta. Dupa o lunga perioada de timp apar dubiile. Incepeti sa va ganditi la tot ce a fost pana acum, la momentele voastre, la fostele relatii dar si la tentatiile de a avea un nou partener. Oare puteti rezista acestei etape?

Exploatarea sexuala apara si ea ca o etapa fie cautati noi experiente intre voi fie doriti sa va imbunatatiti viata sexuala. Ultimul stadiu al relatiei este atunci cand totul decurge ca la carte iar voi va simtiti impliniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *