E ok sa te uiti la telefonul partenerului ?

phone

Ai vazut de multe ori telefonul iubitului, iubitei asezat pe masa, si de fiecare data esti tentat sa il deschizi, si sa verifici ce este pe aceasta cutie. Bininteles ca este nu ok din punct de vedere moral sa te uiti peste telefonul iubitului, iubitei, insa chiar si asa, tentatia exista si cu fiecare minut trecut in care telefonul este pe masa si posesorul nu este in camera, tentatia creste exponential. E ca si cum ai gasi un dosar pe care scrie „TOP SECRET”.

Esti tentat sa te uiti peste condul de Facebook, peste pozele din galeria foto, sau pe condtul Pinterest, chiar daca nu stii cu ce se ocupa Pinterest, e ca si cum ai descoperi ceva now, Ideea este ca prin aceasta actiune invadezi spatiul partenerului tau. Da sunteti impreuna, dar asta nu inseamna ca nu aveti dreptul sa va invadati intimitatea la acest nivel.

Si la urma urmei, poti afla lucruri pe care nu vrei sa le afli, ar trebui sa te intrebi, daca vrei sa faci asta. Unele lucruri mai bine raman ascunse, si ceea ce nu stii, nu doare, ceea ce poate duce la certuri, si momente mai putin placute in viata de cuplu. De asemenea, daca esti prins in momentul in care esti in plin proces de „verifcare a informatiilor”, increderea pe care o avea persoana in tine, va avea de suferit. Plus ca de esti genul de persoana care nu se poate abtine, probabil ca ai si tu ceva de ascuns. Ar trebui mai intai sa te intrebi cum te-ai simti tu, daca partenerul ti-ar verifica telefonul, sau contul de Facebook, si daca nu ai nimic de ascuns probabil ca aveti o relatie frumoasa si deschisa unul fata de celalalt. Chiar si asa unele limite nu ar trebui depasite, nici macar in cuplul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *