Dezvolta-ti popularitatea!

Poate ca nu ai fost dintotdeauna un as al socializarii, insa ti-ai dori cu siguranta sa ai mai multi prieteni, sa fii mai popular printre oamenii din jur, lumea sa-si aminteasca de tine si sa te faci remarcat oriunde ai merge. Nu totul tine de frumusete, sa stii, desi cam asta reiese din filmele americane, unde cei mai frumosi tineri si cei mai talentati la sporturi sau la dansuri sunt cei mai populari din scoala sau din facultate.

Popularitatea tine de prezenta ta de spirit, de entuziasmul tau, de atitudinea si firea ta deschisa si calda, dar si de faptul ca stii sau nu sa fii amuzant, spiritual, calm si foarte atent la nevoile celor sin jur. De obicei, popularitatea era asociata cu persoanele atragatoare din punct de vedere fizic, dar rele pe dinauntru, cu o gandire meschina si perversa. Ei bine, nu totul trenuie sa fie asasi nici nu mai este in zilele noastre.

Tot mai multe persoane care ajung populare, nu uita de unde au pornit si constientizeaza ca lumea nu trebuie sa fie la picioarele lor, nici nu se alinta, rasfata sau pisicesc pentru a primi atentie. Sunt doar ele insele, naturale si deschise, persoane cu care simti ca poti vorbi din prima.

Aceste persoane populare se concentreaza foarte mult pe nevoile celor din jur, incearca sa ofere atentia lor in toate partile, sa nu se axeze doar pe cineva anume si sa comunice doar cu un prieten de-al lor, pentru ca altfel ar aparea nemultumiri si critici iar popularitatea s-ar transforma mai degraba intr-o atitudine de superioritate, in care persoana in cauza ar umbla cu nasul pe sus.

Daca iti face placere sa discuti cu cei din jur pe diferite domenii, daca vei acorda atentie tuturor fara a face anumite departajari, daca vei avea pasiuni dintre cele mai frumoase in care de asemenea sa incluzi si pe prietenii tai, atunci vei apuca sa cunosti mai multa lume si ca mai multa lume sa auda de tine si de comportamentul si firea ta frumoasa.

Comentarii

  1. Adina spune:

    Pur si simplu exista persoane care nu sunt populare, fie din cauza aspectului fizic, fie din cauza prejudecatilor celorlalti. Oricum popularitatea se poate dobandi, e nevoie doar de putina munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *