De ce insala femeile

Se pare ca rata persoanelor care insala creste din ce in ce mai mult si nu este de mirare sa se intample acest lucru mai ales ca toate persoanele care ar trebui sa ne fie exemple fac lucruri de acest gen.

Femeile care au o relatie extraconjugala sunt numite femei de moravuri usoare in timp ce barbatii sunt numiti barbati adevarati.

Iata care sunt motivele femeilor care aleg sa aiba o alta relatie:

In primul rand traim intr-o lume in care oamenii se gandesc prea mult la lucruri materiale.In momentul in care vezi ca partenerul vine obosit in fiecare seraa de la munca si ca te neglijeaza complet, femeile au tendinta sa aleaga altceva. In momentul in care apare un alt vanator, care o complimenteaza si ii promite lucruri mari, femeia incepe sa se increada in el si are impresia ca ar fi cu totul mai bun decat actualul. Astfel, combinatia dintre vulnerabilitatea femeii si spiritul vanatoresc al barbatului face posibila aceasta legatura.

Sexul este foarte impoprtant pentru fiecare relatia. O compatibilitate intre parteneri trebuie sa faca ca partenerii sa se doreasca din ce in ce mai mult, sa aiba din ce in ce mai multa pasiune unul pentru celalalt. In cazul in care aceasta compatibilitate despre care vorbim nu exista este normal ca nici relatia sa nu reziste.

O femeie are nevoie de stabilitate din toate punctele de vedere. In care nu dispune de ea, isi cauta un refugiu in alta parte. Si sigur ca fiecare relatie are la inceput tot felul de experiente care fac partidele de sex mai interesante decat cele monotone de care are parte cu barbatul ei.

Dorinta de nou si de adrenalina este un alt lucru care face posibil amantlacul. Femeile isi doresc sa aiba adrenalina si de aceea fac aceste lucruri. SImplu fapt ca traieste o relatie interzisa o face mai interesanta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *