Cum sa-ti cumperi un parfum

parfum

Un parfum inseamna mult mai mult decat a face persoana care il poarta sa miroase bine. Ofera un stil aparte acesteia si devine o parte din personalitate. Cumpararea unui parfum poate fi astfel destul de problematica.

Inainte de a cumpara un parfum este important sa intelegi ce poate sa faca pentru tine. Poate fie sa atraga, sau poate sa respinga unele persoane. Trebuie sa alegi o aroma care sa vina in completarea mirosului tau natural, o aroma suficient de subtila pentru a te invalui si totusi nu prea puternica, pentru a nu intimida.

Trebuie sa te decizi si la ce ocazie vei purta parfumul: ziua sau noaptea, la un eveniment special sau zi cu zi. Iata in continuare cateva sfaturi pentru ca alegerea pe care o faci sa fie una ideala.

  • Regula generala este sa incerci parfumul inainte de a-l cumpara.
  • Daca vrei sa alegi o aroma noua, limiteaza-te la trei optiuni, deoarece dupa mai multe incercari simtul mirosului iti poate fi pacalit, nu vei mai putea diferentia parfumurile.
  • Nu incerca niciodata parfumul pe pielea altei persoane, intrucat acelasi parfum miroase diferit pe persoane diferite.
  • Asteapta cateva minute, intrucat aroma are nevoie de ceva timp pana sa patrunda in piele si sa reactioneze cu ea.
  • Odata ce te-ai hotarat, este de asemenea important sa verifici si ingredientele, pentru a te asigura ca nu contine substante la care faci alergii.
  • Parfumul trebuie aplicat de doua ori pe zi, pentru a persista intreaga zi.
  • Nu trebuie expus la temperaturi ridicate si la lumina putenica.
  • Sticlutele nu trebuiesc lasate descoperite, intrucat va fi afectata aroma.

Vei gasi cu siguranta din marea varietate de optiuni de pe piata si acel parfum care sa ti se potriveasca, sa te caracterizeze. Cele de firma sunt o alegere buna insa vin si cu un pret mai ridicat. Alegerea unui parfum necesita rabdare, timp si multe incercari. Cu toate acestea rezultatul final este sa cumperi un parfum care sa te reprezinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *