Cum sa recunosti o femeie care isi doreste o relatie

Orice femeie se simte cel mai bine atunci cand stie ca are o relatie stabila. Chiar daca putine recunosc acest lucru. Si motivele pentru care o femeie se simte mai bine intr-o relatie sunt variate.

In primul rand femeile isi doresc sa fie in rand cu lumea, asa cum se zice. Multora le surde ideea de a avea o familie chiar daca isi doresc sa fie independente. O femeie care cauta o relatie stabila o vei recunoaste din nefericirea ei ca nu si-a gasit un barbat stabil pana la o anumita varsta.

Orice femeie isi doreste sa isi gaseasca o jumatate a ei. De asemenea femeile au nevoie de o siguranta emotionala. Doresc sa fie mangaiate, alintate, sarutate, tinute in brate si apreciate pentru ceea ce sunt ele. Afectiunea joaca un rol foarte important in viata oricarei femei.

De asemenea si femeile care vorbesc mereu despre venirea”ursitului” vor sa treaca la alt plan emotional. Sunt femeile care sunt adeptele vietii de familie si ele vor alege mereu relatii cat mai stabile. Si femeile care doresc sa devina mame sunt pe principiul relatiilor serioase. Ajung la o anumita varsta si iau in considerare rolul de a fi mame. Este cel mai important rol din viata lor si de aceea doresc o relatie cat mai serioasa si stabila. Mai ales daca o femei vorbeste cu nerbadare si bucurie despre copii clar ca vrea o relatie serioase.

Cu siguranta daca te regasesti si tu printre aceste lucruri esti o femeie care doreste o relatie stabila si cat se poate de serioasa. In schimb daca esti barbat si doresti o relatie serioasa ghideaza-te dupa princiiple de sus. Daca o femeie nu se gandeste la niciun lucru enumerat clar nu vrea o relatie serioasa ci doar una pasagera. Asa ca mai deparet este decizia ce faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *