Cum sa ne mentinem mai fericiti

Este esential a ne respecta si a ne ingriji cat mai bine pe noi insine pentru a duce o viata buna, lunga si sanatoasa, asa cum se cuvine, si pentru a putea fi mai fericiti si mai plini de viata si de optimism in fiecare zi a vietii noastre.

Psihicul

In mod normal, niciunul dintre noi nu se naste bine educat, politicos, amabil si respectuos, si nici foarte inteligent, decat in cazuri rare. Insa, tocmai de aceea viata ne ofera solutii si sprijin in cele mai grele momente si sfaturi pentru atunci cand avem cea mai mare nevoie de a ne dezvolta si creste asa cum se cuvine.

Noi insine ar trebui sa fim proprii stapani, sa ne educam si sa ne meditam permanent pentru a ne putea dezvolta mai mult aceasta abilitate motorie, fara de care nu am putea exista ca fiinte umane si rationale pe acest pamant.

Alimentatia

Tocmai pentru ca o viata avem si trebuie sa o traim din plin, trebuie sa si profitam de cele mai bune alimente si mancaruri din cate exista, sa incercam tot felul de preparate si gustari care sunt menite sa ne aduca bucurie si sa ne faca sufletul sa tresalte. Arome fine, gusturi puternice si tari ne pot delecta simturile mai ceva ca o stare fizica resimtita de pe urma unei actiuni intreprinse pentru asta.

La fel ca si in serialul „Hannibal”(mai putin partea cu vanatul si gatitul organelor umane), unde personajul principal isi gatea tot felul de mancaruri alese si profita de toate roadele pamantului pentru a-si prepara cele mai speciale si mai inedite feluri de mancare, asa ai putea face si tu, si transforma din gatit o arta culinara ce sa iti poata satisface simturile si sa iti aduca bucurie permanent.

Trebuie sa stii cum sa te dai bine pe langa toate beneficiile pe care ti le ofera fiecare zi din viata si sa fructifici fiecare moment al existentei tale, facand mereu ceva nou, odihnindu-te si transformand fiecare experienta in ceva inedit si unic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *